nyheder

Betfair: FC København mod Randers IF forhøjede odds

De forsvarende mestre indledte der Superliga sæson 17/18 med noget sjældent og uforventet som et pointtab i Parken. Modstanderen fra AaB skulle godt nok langt ind i overtiden, før Jakob Blåbjerg kunne udligne, men bedømt på anden halvleg var det fuldt fortjent. Den danske mester har ikke vist deres bedste fodbold og nok spillet den dårligste kamp i lang tid. Ståle Solbakkens mandskab døjer meget tydeligt rundt med afgangen af Ludwig Augustinsson, Mathias Jørgensen og Andreas Cornelius. I bund og grund er man ikke på samme niveau som sidste år selvom FC København selvfølgelig vil være favorit i år.

 
Nu på lørdag gælder det så i næste Superliga runde, hvor FC København møder Randers IF på udebane. Favoritrollen er klar dog har udeholdet ikke vundet i fem år i Randers. Kan FC København sikre sig lang ventet sejr?

 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside. vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud. Spil på at FC København slår Randers IF og få forhøjede odds på 6.0!

 

Betfair odds Superliga Kobenhavn vs Randers
© Betfair

 
Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 
Er du klar til at vælge betfair som din ny bookmaker? Opret dig i dag og gå ikke glip af en fantastik odds bonus på 4.0. I gangske få skridt vil du kunne opnå din betting bonus:

 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJTY og spil på at FCK slår Randers i nævnte kamp.
  • Spil maks 100 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds)
  • Vinder FC København, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Betfair forhøjede odds - Eksklusivt til nye spillere
næste artikel
888sport tilbud: Alka Superliga - Spændingen er tilbage!