nyheder

250 kr. Freebet til FCM – FCK

Fredag aften kl. 18.00 er der topopgøre i Superligaen mellem FC Midtjylland og FC København, og til kampen kan du gøre brug af en speciel odds bonus fra Betfair. Gæt en hændelse i kampen, og så refunderer Betfair op til 250 kr. på en række betting markeder.

Betfair bonus til FCM - FCK
© Betfair

1000 kr. Freebet i sign-up bonus

For at gøre brug af odds bonussen til FC Midtjylland og FC Københan skal du først og fremmest være kunde hos Betfair. Nye kunder som er over 18 år og fra Danmark kan gøre brug af en speciel sign-up bonus fra Betfair. Tilmeld dig bookmakeren online, sæt penge ind på din konto og så matcher Betfair dit første bet med en freebet bonus på op til 1000 kr.

Læs mere om hvordan du får et 1000 kr. freebet i Betfair velkomstbonus.

FCM – FCK Odds Bonus

Når kontoen er oprettet, så er alt hvad du skal gøre at gætte en hændelse i fredagens Superligakamp mellem FC Midtjylland og FC København, og derefter sætter et bet på én af de følgende markeder: ciffertips, når som helst ciffertips, første-, sidste- eller når som helst målscore.

Du skal spille inden kampstart, og den maksimale odds bonus er på 250 kr. Betfairs freebet udløses dog kun, hvis du gætter rigtigt ud fra nedenstående valg.

  • Pione Sisto scorer?
  • Marvin Pourié scorer?
  • FC Midtjylland vinder til nul?
  • FC København holder målet rent?
  • Et straffespark tildeles?

Deltag i Betfairs odds bonus til FCM – FCK her.

FC Midtjylland – FC København spilles fredag kl. 18.00 og kan ses på TV3+, så husk at spille inden kampstart for at få gavn af odds bonussen.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds bonus til AGF – AAB
næste artikel
Fantastisk Fredagstilbud: 500 kr. ekstra på oddset