nyheder

Betfair: 2 x freebet til weekendens fodbold

Betfairs nye sportsbook leverer to gode odds bonusser i form af freebets, og der er massere af muligheder for benytte et gratis væddemål til denne weekendens fodboldlækkerier. El Classico mellem Real Madrid og Barcelona på lørdag og dagen efter Premier League-braget mellem Manchester United og Chelsea. Så hvis du vil have lidt forsikring på dine odds, så åben en konto hos Betfair sportsbook og benyt dig af et par spændende freebets og en gavmild velkomstbonus.
 

Betfair - freebe femlinger
© Betfair sportsbook odds

 

Freebet 1: Spil 5 kampe, misser én får du et Freebet!

Betfairs første odds bonus til denne weekend er et freebet i tilfælde af at én af minimum fem kampe på en odds kupon ikke går hjem. For at få et Betfair freebet, skal du placere fem lige-på bets på alle fodboldkampe på Betfairs sportsbook. Kampene skal være færdigspillet indenfor 24 timer, væddemålene skal være på minimum odds 1.20 per kamp og samlet minimum odds 5.00. Hvis én af disse kampe ikke går hjem, så modtager du indenfor 4 timer op til 250 kr. freebet. Dette tilbud er til kunder af Betfair, men hvis du endnu ikke er kunde, så kan du også gøre brug af en 1000 kr. freebet velkomstbonus.
 

Betfair odd bonus
© Betfair sportsbook odds

 

Freebet 2: Spil 4 kampe på at begge hold scorer, misser én får du et Freebet!

Betfairs anden odds bonus er et freebet på en odds kupon med 4 kampe, som spilles på at begge hold scorer, og hvis én kamp ikke går hjem, så modtager du et op til 250 kr. freebet.
’Begge-hold-scorer’-firlingen skal spilles til samlet odds på minimum 5.00 og minimumsodds pr. kamp er 1.20.
 

Freebet gennemspilskrav

Betfair udbetaler dit freebet – max 250 kr. og op til 4 freebet om dagen – indenfor 4 timer, som en såkaldt freebet token. Derefter har du 48 timer til at placerer din 250 kr. freebet token. Hele beløbet skal benyttes på én gang, og kan benyttes på et hvilket som helst sportsbook-marked.
 
Hvis du er på jagt efter en anden odds bonus til weekenden – måske fra Sportingbet – eller en af de andre danske bookmakere, så har vi samlet en oversigt over aktuelle odds bonusser.

forrige artikel
NordicBet: 3 x odds bonus til weekendens fodbold
næste artikel
5 x Gratis Odds Bonusser til Weekendens Sport