nyheder

Betfair giver odds bonus til Brøndby IF mod Silkeborg IF

Betfair giver dig denne weekend et dejligt og seværdig tilbud til Alka Superliga kampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF. Betfair som er kendt og som vi allerede har roste meget for deres tilbud med forhøjede odds. Har lanceret et tilbud som giver dig utrolig odds på 7.0 hvis hjemmeholdet vinder på søndag. Betfair er en bookmaker som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav og meget mere er med til at vi helt klart anbefaler Betfair som din nye bookmaker.
 

Forsætter Brøndby mod toppen?

På søndag er det at Brøndby IF møder op mod Silkeborg IF. Efter landskampspausen er Brøndby IF igen klar til at tage fat om topkampen i denne runde, hvor klubben aktuelt ligger nummer tre. Brøndby er så stærke på hjemmebane at de fleste point er kommet i hus fra hjemmekampene. Ud af seks hjemmekampe har Alexander Zornigers trup vundet fem, så det må være helt klar hvem går ind til kampen som favorit. Modstanderne fra Silkeborg er dårlige på udebane i denne sæson, og sammenlignigen med Brøndby er også utrolig skidt. Silkeborg kunne blot vinde en kamp af de sidste 16 Superliga-opgør i Brøndby, og fem af de sidste seks besøg er endt med et nederlag.
 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige bookmaker bonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 

Betfair tilbud Brøndby if mod Silkeborg If
© Betfair

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJVY og spil på at Brøndby IF slår Silkeborg IF nævnte kamp.
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder hjemmeholdet, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Unibet giver 100 DKK risikofrit spil – spil nu
næste artikel
Spil pre-match odds hos betsafe og få 250 DKK freebet