nyheder

Betfair tilbyder ekstra høje odds på Danmark – Montenegro

De danske bookmakere er ved at vågne op til dåd før tirsdagens brag mellem Danmark og Montenegro. Vi præsenterer her endnu et af de fantastiske tilbud som strømmer ind her dagen før dagen. Læs meget mere om det ganske fortræffelige tilbud fra Betfair til alle nye kunder i artiklen herunder.
 
Der er nærmest tale om en ”vind-eller-forsvind” kamp når det danske fodboldlandshold tirsdag aften hjemme i Parken tager imod deres modstander fra Montenegro. Der skal simpelthen 3 point ind på kontoen – ellers kan Åke Hareides tropper få det endog meget svært i denne kvalifikationsgruppe. På trods af et nederlag til Polen spillede landsholdet en absolut godkendt anden halvleg – og det er netop disse positive takter som holdet skal bringe med sig på banen tirsdag aften. Har landsholdet held med dette, så ser det rigtig fornuftigt ud i forhold til, at tage alle tre point i opgøret!
 

faa odds 5,00 paa sejr til danmark over montenegro hos betfair
© Betfair

 
Flere danske bookmakere har gode tilbud på kampen. Her på siden har vi en stor odds bonus sammenligning som du med fordel kan dykke ned i.
 
Betfair kører traditionen tro et flot odds boost på udvalgte kampe – i denne omgang er valget faldet på netop dette opgør. Opretter du dig som ny kunde hos Betfair og spiller på, at Danmark vinder opgøret – ja så kvitterer Betfair med flotte odds 5,00! Altså kan en lille indsats hurtigt blive til en rigtig fin gevinst.
 

Sådan får du odds boost hos Betfair

  1. Opret dig inden kampen ved at klikke på billedet som du kan finde her i artiklen. Det er vigtigt, at du husker at bruge promotionkoden ZFBJMQ !
  2. Spil på Danmark som vinder af kampen og få dit Betfair odds boost!
  3. Taber Danmark – så taber du heldigvis ikke – for Betfair refunderer din indsats i form af én bonus!

 

Markedets bedste velkomstbonus

Betfair er en af de allermest populære bookmakere på det danske marked – der er da også virkelig tale om en overordnet oplevelse som er i absolut topklasse. Nævnes kan for eksempel det faktum, at Betfair tilbyder markedets suverænt stærkeste velkomstbonus til alle nye kunder. Du kan nemlig med den uovertrufne Betfair odds velkomstbonus få helt op til 3000 kr. i forbindelse med din første indbetaling!
 

Om forfatteren

forrige artikel
TILBUD: Få odds 6,00 på sejr til Danmark over Montenegro hos 888Sport!
næste artikel
ALLE får 50 kr helt gratis hos UNIBET til Danmark Montenegro!