nyheder

Betfair Golden Goals tilbud

Superligaen er bleven skudt i gang og første runde har allerede været et fest for alle fodbold glade. Storfavoritterne fra FC København måtte nøjes med et uafgjort i Aalborg og i kampen mellem medaljekandidaterne Brøndby IF og FC Midtjylland blev det til en imponerende 4:0 sejr til de gule fra Vestengen.

 

Ny spil på plads hos Betfair

Golden Goal eller sudden death kender de fleste i fodbolden forstand kun fra EM i 1996. Dengang i Wembley var de Jürgen Klinsmann der fik scoret Golden Goal i finalen mod Tjekkiet. Siden da har det ikke længere haft stor betydning i europæisk fodbold. Dette ændrer Betfair dog nu igen! Spil Golden Goals kampagnen hos Betfair og vind op til 1.000.000 DKK. Tilbuddet som virkelig er seværdig og som er fuldstændig gratis for alle Betfair bruger og præmierene er tårnhøje.

 

Betfair Golden Goals
© Betfair

 

Sådan spiller du Betfair Golden Goals

I bund og grund skal du gætte 1. målscorer rigtigt til 5 udvalgte kampe i hver runde af Alka Superligaen. Hvis du gætter rigtig vil du vinde hovedpræmien på hele 1.000.000 DKK. Selvfølgelig er udfordringen meget stort men Betfair har endda en introduceret en rundekonkurrence. Hvis Jackpotten ikke uddeles, er der stadig chance for at vinde 5.000 DKK for hver Golden Goals spillerunde. Præmien tildeles til den deltager, som korrekt forudsagde flest antal spillere til at score mål når som helst i en Golden Goals-runde. Sidst men ikke mindst vil der derudover være 100 DKK som freebet på højkant for alle 10 bedste deltagere i hver runde. Hvad venter du på? Deltag i Golden Goal kampagnen og gå ikke glip af chancen på 1.000.000 DKK!

 

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus.
Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2.000 DKK.

forrige artikel
Få ekstra bonus hos Nordicbet
næste artikel
Betfair forhøjede odds - Eksklusivt til nye spillere