nyheder

Betfair.dk: Håndbold VM 2019 med top odds!

Om blot få uger starter en nyt håndbold eventyr for det danske herrelandshold. Fra d. 10. januar spiller de danske herrer på hjemmebane om at vinde VM guld i herrehåndbold. Denne års VM har to værtsnationer og Danmark deler med Tyskland i denne omgang. Vi ser frem mod god stemning og et hav af gode kampe. Det danske landhold spiller deres kampe i Herning og vi håber på at det bliver guld for hjemmeholdet d. 27. januar! Uden tvivl vil de danske landshold tælle favoritterne i denne omgang. Selvom Frankrig, Norge, Spanien og Tyskland ikke må undervurderes er der god chance for dansk VM guld til denne slutrunde. Hos betfair har du i denne anledning chance for at score forhøjede odds hvis Danmark vinder guld.
 
Vi vil se nærmere på dette tilbud længere nede i teksten. Få din betting bonus til herrenes håndbold VM 2019 i Tyskland og Danmark!
 

VM 2019 odds bonus håndbold
© Betfair

 

Spil på dansk VM sejr

Den danske gruppe C er er uden tvivl god nok til at komme videre til næste runde og alt andet ville være en skuffelse. Modstanderene er Tunesien, Saudi-Arabien, Østrig, Chile og Norge. Selvom man nok ikke kender meget til de første nævnte er Norge nok den modstander som man burde frygte mest. Yderlige fordel er at man først kan møde Frankrig, Tyskland og Spanien i semifinalen som gør det meget behageligt og sandsynligt at Danmark kan nå langt i denne slutrunde. I denne sammenhæng har betfair valgt at give odds bonus til alle nye kunder hvis Danmark vinder VM guld! Få en utrolig høj odds på hele 60.0 hvis Danmark kan vinde finalen i Herning d. 27. januar 2019!
 

 

Utrolig høj odds

Chancerne for at Danmark vinder VM guld er uden tvivl stor og derfor er meget unikt og interessant at se på betfair betting tilbud. Du har mulighed for at få forhøjede odds på hele 60.0 hvis Danmark vinder guld. Dette er utrolig høj og vi møder disse tocifrede odds ikke tit. Hvad venter du på? Du kan med god vilje tage brug af denne kampagne hvis du ikke allerede har oprettet burger hos betfair.dk.
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ59 og spil på at Danmark vinder håndbold VM 2019
  • Spil maks 10 DKK til de forhøjede odds (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Hvis Danmark vinder, udbetaler Betfair.dk din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto..

 

Er du mere til velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan du hos betfair få af et rigtigt godt tilbud der giver dig mulighed for at komme godt væk fra starten. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair. Når du opretter dig idag har du mulighed for at få en betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål. Husk dog at du ikke kan bruge tilbuddet om forhøjede odds og velkomstbonus. Valget er dit. Få stor glæde med denne betfair bonus tilbud! God fornøjelse!

Sign-up her! Bonus detaljer
forrige artikel
Betfair: Spil på UFC 232 - Jones vs. Gustafsson!
næste artikel
Odds boost: City vs. Liverpool & Pep vs. Klopp!