nyheder

Betfair: høje odds på Superligaen + 1000 kr. Bonus!

Endelig er vinterpausen slut, og Superligaen står for døren. Betfair giver i den anledning fantastisk høje odds på to af weekendens Superligakampe. Bonussen er til nye spillere, som desuden får få op til 1000 kr. som en gratis freebet odds bonus.
 

Betfair odds bonus
© Betfair

 
Få utrolige odds 4.00 på FCK sejr over FC Vestsjælland eller hvad med odds 6.00 på FC Nordsjælland sejr over FC Randers. Betfair booster weekendens Superliga odds med en ekstra odds bonus. En del af Betfairs bonus er desuden 5 x 200 kr. i freebet, hvis du åbner en konto hos bookmakeren i dag.
 

Betfair sign-up bonus

Hvis ud ikke er kunde hos Betfair, så kan du gøre brug af deres høje odds kampagne til åbningsweekenden i Superligaen. Få følgende odds og sign-up her:
 
Fredag kl. 18.30: Odds 6.00 på FC Nordsjælland sejr & odds 7.00 på Randers sejr
Søndag kl. 17.00: Odds 4.00 på FC København sejr & odds 12.00 på FC Vestsjælland
 

Vilkår til Betfair sign-up bonus

Betfairs odds boost gælder kun for en indsats op til 100 kr., alt derover udbetales til normalt odds. Væddemålet skal placeres på single markedet inden kampstart. Hvis du taber dit bet, så får du automatisk et freebet svarende til værdien af din indsats. Hvis du vinder, så får du udbetalt din gevinst normalt op til det normale odds, og differencen imellem det normale odds og Betfairs odds boost udbetales som en freebet token. Freebet tokens kan kun benyttes én gang, og indsatsen (altså værdien af dit freebet) udbetales ikke med gevinsten.
 

2 x 500 kr. Betfair Freebet!

Udover høje odds på Superligaen tilbyder Betfair også op til 1000 kr. i freebets. For hvert fjerde væddemål på minimum 100 kr. til odds 1.40 eller derover modtager du et gratis spil i form af en freebet token på 200 kr. Du kan i alt opnå fem af disse til en samlet værdi på 1000 kr.
 
Se også alle den andre danske odds bonusser, som bookmakerne kan byde på.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds bonus til CHL & EL kampe
næste artikel
200 kr. gratis spil på Aab – Brøndby