nyheder

Betfair: Få odds 2.00 hvis der scores i Manchester City – Liverpool

Alle fodboldøjne vil være rettet mod Etihad Stadium søndag, når Manchester City går head-to-head med Liverpool i Premier League. City går ind til weekendens brag på 10. plads i tabellen, fem point bag weekendens modstander, der har spillet én kamp mere. Begge mandskaber er begyndt at øge tempoet i de seneste ugers kampe og vil begge være ivrige efter, at komme godt fra start i denne sæsons titelræs.
 

 
Vi har til weekendens helt store Premier League brag gravet en særdeles fornuftig betting bonus frem – så du kan spille med de aller bedste odds på braget mellem Manchester City og Liverpool.
 

Forhøjet odds til nye spillere hos Betfair

Som nævnt har vi fundet en odds kampagne frem, hvor du helt ekslusivt kan modtage et odds boost på, at der scores over 0.5 mål i kampen. Oddset er boostet fra 1.005 til hele 2.00, så du får altså din indsats fordoblet, hvis der blot scores et enkelt mål i kampen. Odds boostet er en alternativ til Betfair velkomstbonus.
 
Da tilbuddet er en alternativ til den ordinære velkomtsbonus, skal du altså være ny spiller hos Betfair. Derudover skal du spille maks 300 kr. på over 0.5 mål i kampen for at få boostet dit odds fra 1.005 til hele 2.00! Er du så heldig, at der bliver scoret i kampen (hvilket er meget sandsynligt), ja så modtager du altså en ekstra høj gevinst på dit bet
 

man city - liverpool betfair odds boost
© Betfair

 
Så hvis Betfair ikke er så heldig allerede at have dig som kunde, og du (selvfølgelig) gerne vil have muligheden for at spille med boostet odds på kampen, så skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Betfair – du finder link her på siden
  2. Opret en konto med koden ZFBJ9V
  3. Spil derefter højst 300 kr. på over 0,5 mål i kampen mellem Manchester City og Liverpool
  4. Hvis dit bet går hjem, får du tilbagebetalt din indsats kontakt og du modtager derefter din gevinst fra det forhøjede odds som et gratis spil

 
Til sidst skal det lige nævnes, at dt gratis spil er gældende i 90 dage efter kredittering og skal placeres til min odds 1.50. på Sportsbook. Husk at du også kan spille med bonussen på mobil via den populære Betfair App – du finder den i Google Play eller App Store
 

Jota og Jesus må begge være i spil til en startplads

Hvis man kigger på de seneste resultater i Premier League, vil mange nok bedømme City til at være favoritter til at gøre krav på topplaceringen efter sæsonens afslutning, men det kan helt klart ændre sig, hvis de ikke vinder i weekenden. Liverpool har naturligvis et svækket hold, især med langtidskadede Van Dijk, der var en af de helt store helte i Liverpools titelsæson. Dog viser de gode takter i offensiven, hvor nyindkøbte Diogo Jota ser ud til, at kunne blive en af de helt store stjerner på et ellers stjernespækket Liverpool-holdet. Det bliver spændende at følge portugiseren i de kommende sæsoner, og mon ikke han er at finde i startopstillingen i weekenden – han har i hvert fald fortjent det.
 
For Manchester Citys vedkommende, markererede brasilianske Gabriel Jesus sin tilbagevenden fra skade med et mål, da City slog Olympiakos onsdag, og dermed kunne fortsætte deres 100% sejrsstime i Champions League denne sæson. Jesus kom ind fra bænken og scorede Citys andet mål i kampen og er formentlig spil til en plads i start-elleveren i weekenden. Jesus tilbagevenden er i den grad rettidig, især med Sergio Aguero, der sandsynligvis ikke er tilbage i aktion før efter den kommende landsholdspause.
 
God kamp!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Unibet: Booster din profit på Dortmund – Bayern München
næste artikel
Danmark – Sverige odds: Boost din profit med Bwin