nyheder

Betfair.dk: Nations League – England vs. Spanien

En ny turnering er landet i Europa og vi kan se frem mod store kampe. I sidste uge var det allerede Frankrig der gæstede Tyskland i UEFA´s nye Nations League og i denne weekend følger der flere topkampe. Tuneringen som sagt er helt nyt og som de fleste fodboldfans nok lige skal vende sig til blev skudt igang i sidste uge og nu går de løs for alvor. Danmark starter på søndag mod Wales, dog vil vi i denne omgang se på weekendens største kamp hvis man blot ser på nationerne.
 
På lørdag tørner de stor stormagter England og Spanien sammen. Men i første omgang kort om denne nye turnering. UEFA Nations League erstatter venskabskampene. Håbet er, at flere tilhængere finder vej til stadions når der er noget på spil. Turneringen blev diskuteret helt tilbage i 2011, men det er først nu, at turneringen starter. Der findes både op- og nedrykning i turneringen og de 55 europæiske lande er blevet placeret i fire forskellige ligaer som følge af UEFA’s koefficienter-ranking. Liga A er det stærkeste felt faldende ned til Liga D. Vi vil se på kampen fra Liga A mellem England og Spanien og dens tilsvarende betfair bonus!
 

Bonus odds betfair Nations League
© Betfair

 

Bliver der målfest?

Bookmakeren betfair har lancerer dejlig odds bonus til nævnte kamp mellem England og Spanien. En kamp vi ser frem til og som nok er grund til at vi vil få stor glæde af UEFA Nations League. Få odds på 6.0 hvis der bliver scoret i kampen!
 
Som ny kunde har du hos betfair mulighe forat score forhøjede odds hvis der bliver scoret i denne kamp. Denne betfair bonus går ud på at du spiller dit første væddemål på et mål til at blive scoret mellem England og Spanien!
 

Hvem kan bruge tilbuddet?

Tilbuddet gælder alle nye kunder der opretter bruger hos betfair.dk. Har du allerde oprettet bruger hos betfair.dk kan du desværre ikke deltage i denne omgang.
 

Hvad skal man gøre?

Som nævnt i teksten er det nok en af de kampe man glæder sig mest til. England mod Spanien og fra øverste fodbold hylde og vi glæder os til denne kamp. For at få din bonus skal du blot gøre følgende ting:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ4K og spil på et mål til at blive scoret i kampen mellem England og Spanien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Bliver der scoret, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Kan jeg få velkomstbonus oveni?

I denne omgang er det ikke muligt. Ønsker du dog hellere en betfair velkomstbonus fremfor de forhøjede odds har du mulighed for at oprette dig via vores hjemmeside. Ønsker du dette, kan få en indbetalings bonus på 100% op til 1000 DKK!
 

.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport.dk: Hvad sker der med dansk fodbold?
næste artikel
Betfair.dk: Danmark mod Wales i Nations League!