nyheder

Betfair.dk: Spil på New Firm og få ekstra odds!

Sandsynligheden er stort at kampen bliver et 1:0 til Brøndby som i de tre seneste i søndagens københavnske derby men såkaldte ”New Firm” giver altid mulighed for overraskelser og uventede resultater. Nu på søndag gælder det så igen en ny omgang når Brøndby IF og FC København møder hinanden i mesterskabsslutspillet. Kampen som spilles på Brøndby Stadion sluttede de sidste tre gange med 1:0 – bliver det til en fjerde gang?
Opretter du som ny bruger hos betfair kan du gavne af forhøjede odds hvis de blå gulve vinder mod ærkerivalerne! Få odds på hele 12.0 hvis Alexander Zornigers mandskab vinder på hjemmebane mod FC København! Hvad venter du på? Spil hos betfair og gå ikke glip af denne dejlige odds bonus til det danske ”New Firm”!
 

New Firm betfair odds bonus
© Betfair

 
 

 

Fortsætter BIF mod guldet?

Mesterskabskampen i Danmark er bleven til en duel mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. Begge hold ligger ligeledes nummer et og nummer to. Lidt overraskender er det at FC København i år slet ikke er i stand til at spille om guldet og selvom denne situation er skuffende for løverne må man aldrig undervurdere FCK. Hos Brøndby IF´s officelle bettingpartner betfair har du mulighed for at score dejlig odds bonus på hele 12.0! Hvis du tror på de blå gule kan du score en flot betfair bonus på 12.0 fremfor de alm. 1.9 som du ellers ville få hos betfair. Hvad venter du på?
 
Spil hos betfair og glæd dig over en dejlig odds bonus hvis Brøndby IF vinder mod FC København!
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1E og spil og spil på at Brøndby IF vinder mod FC Københavnt
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Brøndby, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Price boost! Spil Schalke vs. Dortmund hos bwin.dk!
næste artikel
Betfair.dk: Premier League bonus - Liverpool vs. West Brom!