nyheder

NFL odds bonus hos Betfair – Få forhøjede odds på Colts vs. Steelers

Betfair giver forhøjede odds eksklusivt til alle nye kunder. Kampagnen som vi eller kender til kampene i UEFA Champions League eller Alka Superligaen er nu landet NFL. Betfair lancerer jævnligt tilbud om forhøjede odds i denne omgang dog med fokus på NFL og især kampen mellem Indianapolis Colts og Pittsburgh Steelers. Har du ikke allerede oprette bruger hos Betfair giver det god mening at se på vores bonus sammenligning. Vi sammenligner alle bookies på det danske marked og giver dig den bedste overblik over de tilbud og kampagner der er tilgængelig. Hvis du sammenligner på vores side vil det være i øjne faldene at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice.

NFL Stealers vs. Colts
© Betfair

Spil NFL hos Betfair

NFL sæsonen er kommet godt i gang og vi er næsten nået halvvejs i grundspillet. Fans og tilskuerne kan indtil da glæde sig over et par gevaldige overraskelser og masser af intense og spændene kampe. Nu på søndag gælder det så kampen mellem Indianapolis Colts og Pittsburgh Steelers. En kamp, hvor favoritværdigheden klart ligger hos gæsterne. Glæd dig til en rigtig god NFL aften og nyd kampen med Betfair. Indianapolis Colts som indtil da har haft en svær sæson ligger på trods af sejr i den sidste runde sidst i deres, AFC South, division med kun tre sejre ud af de spillede ni kampe. Nu gælder det opgøret mod Pittsburgh Steelers og det er bestemt ikke på hjemmebane, at Colts har vist styrke – så det vil efter als sandsynlig ikke komme til sejr nummer to 2 i sjette forsøg for Colts. Pittsburgh Steelers som står på modsat side i dette opgør, er efter de sidste kampe vej mod playoffs. Tre sejre i træk har sendt klubben i udbrud i AFC North og med en statisk på seks sejre og bare to nederlag kan klubben være godt tilfreds.

Betfair som nævnt før er en af vores foretrukne på grund af deres dejlige odds velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.

Sådan gør du:

  • Start med at oprette dig med koden ZSAJ39 og spil på en sejr til Pittsburgh Steelers i NFL-kampen mod Indianapolis Colts
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Steelers, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

forrige artikel
VM Playoff - Spil riskiofrit på dansk sejr hos Unibet.dk
næste artikel
888sport.dk: Super odds eksklusivt til nye spillere