nyheder

Betfair.dk: Premier League bonus – Liverpool vs. West Brom!

Premier League er alt fra at være afgjort. Selvom Manchester City er bleven kåret som mester blot efter 33. runder er der stadig intens kapløb om Champions League pladserne og anden pladsen. United, Tottenham og Liverpool ligger alle sammen tæt på hinanden og kæmper for at nå sølv i år. Sidst nævnte stiller op mod bundhold West Bromwich Albion på lørdag og du kan gavne af en dejlig betfair bonus! Jürgen Klopps mandskab ligger pt. nummer tre i ligaen og skal spille semifinale i Champions League mod Roma. Hvad mon bliver resultatet i den hjemmelige liga? I weekenden gælder der fokus på udebane mod bundholdet West Brom. I denne anledning kan du hos betfair glæde dig over forhøjede odds hvis Liverpool vinder kampen. Få odds på hele 9.0 som ny kunde hvis du spiller på en sejr til ”The Reds”. Sandsynligheden er stort at Liverpool vinder kampen, så hvad venter du på? Spil hos betfair og gå ikke glip af denne dejlige betfair bonus til kampen mellem West Bromwich Albion og FC Liverpool!
 

Betfair.dk - Liverpool vs. West Bromwich
© Betfair

 

 

Spil odds 9.0!

Udgangssituationen er klar. Liverpool ligger i toppen og West Brom i bunden og sandsynligheden vil være stor at ”The Reds” vinder deres næste kamp. Hos betfair har du som ny kunde mulighed for at score odds 9.0 hvis du opretter dig som ny kunde og spiller dit første væddemål på en sejr til Liverpool mod West Brom!
 
Vi har nævnt disse tilbud allerede flere gange før og kan med god sammenvittig anbefale disse. Det er meget nemt at deltage og i denne anledning er udfaldet af kampen næsten klar på forhånd. Hvad venter du på? Opret dig som ny kunde hos betfair og spil med forhøjede odds på en sejr til Liverpool! Scor odds 9.0 hvis Liverpool vinder på udebane mod West Brom!
 
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1I og spil på sejr til Liverpool mod West Brom
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Liverpool, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

På jagt efter en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Spil på New Firm og få ekstra odds!
næste artikel
Betfair.dk: Spil på Brøndby IF til at slå Nordsjælland