nyheder

Betfair.dk: Odds 10.0 hvis Danmark vinder mod Rumænien

Betfair giver i anledning af herre landsholdskampen Danmark mod Rumænien forhøjede odds hvis Danmark vinder. Kampen på søndag er ikke afgørende men har stor indflydelse på hvem der kan holde chancen i live for at kvalificere sig til vm slutrunden i Rusland.

 
Betfair byder alles deres kunder et kæmpe sportsmarked med såvel tårnhøje odds hvis det gælder de klassiske spil men også en hel række af live odds til et hav af sportsbegivenheder. Dette tilbud gælder dog kun nye kunder. Gå ikke glip af odds 10.0 hvis det danske landshold tørner løs mod Rumænien for snuppe tre point som betyder meget i gruppe E.

 
Kan stjernerne Schmeichel, Eriksen m.m. vise der klasse og tage næste skridt i kvalifikationen? Betfair giver dig i anledning af denne kamp odds på hele 10. 0 hvis du satser på de røde og hvide.

 

Betfair super odds Danmark © Betfair

 

Det er meget enkelt – opret i dag:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJRH og spil på en sejr af det danske landshold mod Rumænien (maks. 100 kr. tilladt).
  • Vinder Danmark kampen, giver Betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.
  • Du forudbetalt 262 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 2.62 alm. odds), den resterende gevinst 738,00 DKK (100 DKK x 2.62 alm. odds – 100 DKK x 10.0 forhøjede odds) udbetales som en bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

Husk: Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 20:45 d. 26/03/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

Betfair giver 1000 DKK i velkomstbonus

Betfair er helt klart i puljen af de mest populære bookmakere i Danmark. Mange gode kampagner og tilbud om forhøjede odds er med til at Betfair har skabt sig en hovedrolle på verdens plan. En startbonus på hele 1000 DKK fra Betfair er helt klar et godt grundlag for at prøve kræfterne. Transparente vilkår for gennemspilning er med til at du vil få stor glæde af din konto. Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACD og Betfair giver dig op til 1000 DKK i velkomstbonus.

forrige artikel
888sport.dk: Forhøjede odds mellem Rumænien og Danmark
næste artikel
888sport: Mesterskabskamp i Holland – gå ikke glip af odds på op til 12.0