nyheder

Få odds 4.00 på Arsenal sejr!

Betfair booster Champions League runden med ekstra høje odds. Nye kunder, der ønsker at åbne en konto og spille på Betfairs sportsbook, kan få et utrolig højt odds på Arsenal og Monaco kampen i onsdagens Champions League samt massere af freebets.
 

Betfair CHL Odds Boost
© Scandic Bookmakers

 
I onsdagens Champions League opgør venter massere af spænding når formstærke Arsenal tager imod rigmandsklubben Monaco i første kamp af 1/8-dels finalerne. Betfair giver en utrolig stærk odds bonus til nye kunder, og du kan få pengene tilbage 4 gange, hvis Arsenal vinder hjemme på Emirates, og et utroligt odds 12.00 hvis Monaco vinder Champions League kampen.
 
Få Betfairs bonuskode og sign-up her!
 

Betfair blæksprutten slår til igen

Betfairs gavmilde blæksprutte giver disse odds til nye kunder fra Danmark som åbner en konto hos Betfair sportsbook. Det ekstra høje odds gælder kun på en indsats på 100 kr., og differencen mellem det normale odds og det ekstra høje odds udbetales som en freebet token.
 
Det vil sige, at hvis du spiller 100 kr. på odds 4.00 og vinder, så får du udbetalt den normale gevinst – lad os sige til odds 1.50 – med det samme. Det vil sige 150 kr. Og resten af gevinsten (400 – 150 =) 250 kr. udbetales som en freebet token.
 

1000 kr. Freebet oven i

Udover et ekstra højt odds på kampen, så giver Betfair også nye kunder 5 x 200 kr. freebets. For hvert fjerde 100 kr. bet på odds 1.40 eller derover kvitterer Betfair med et 200 kr. freebet til en værdi af i alt 1000 kr. Freebet betales som en token, og kun gevinsten af disse freebet udbetales.
 
Hvis du er på jagt efter andre freebets eller tilmeldingsbonusser, så giver Betfair også ét 1000 kr. freebet, som du kan få ved at klikke herunder – ellers har vi samlet alle velkomstbonusser fra de danske bookmakere.

forrige artikel
Spil CL tirsdag & få en odds bonus onsdag
næste artikel
Kombi-bet Bonus på Superligaen