nyheder

Odds 5.00 på Manchester United sejr

Betfair booster endnu engang oddset på den engelske Premier League, og giver et saftigt odds på 5.00 til nye kunder, der spiller på at Manchester United slår Newcastle i onsdagens kamp. Betfair’s odds bonus er til nye kunder, så hvis du ikke har en konto, så tjek dette tilbud.
 

Betfair odds boost
© Betfair

 
Betfairs sign-up tilbud giver danske kunder, der ønsker at åbne en betting konto en rigtig god anledning. Oddset på Manchester United sejr er nemlig forøget fra 2.00 til 5.00, og hvis ikke United vinder, så får du din indsats – op til 100 kr. – retur. Betfair giver desuden 1000 kr. i velkomstbonus ved sign up. Få din Betfair velkomstbonus med bonuskoden ZEP719.
 

Betfairs odds bonus

Betfairs velkomstbonus foregår på den måde, at nye kunder får odds 5.00 for Manchester United sejr på en indsats til en værdi af max 100 kr. Gevinsten indtil det originale odds på 2.00 udbetales med det samme, hvorimod de resterende odds 3.00 (det vil sige 300 kr., hvis man spiller 100 kr.) udbetales som en freebet odds bonus. Hvis spillet ikke går hjem, så refunderer Betfair indsatsen op til 100 kr. – igen som et freebet.
 

Betfairs 5 x 200 kr. freebet

Udover freebet fra spillet på Manchester United, så modtager nye kunder hos Betfair også 5 x 200 kr. i freebet. For hvert fjerde spil til en værdi af 100 kr. på minimum odds 1.40 modtager du ét 200 kr. freebet. Nye kunder kan således i alt modtage 1000 kr. i freebet.
 
En freebet bonus hos Betfair skal benyttes som en token, og hele beløbet skal placeres på et væddemål til minimum odds 1.40. Med Freebet er det kun gevinsten der udbetales og ikke selve indsatsen, altså værdien af ens freebet.
 
Betfair tilbyder også nye kunder et simpelt 1000 kr. freebet i sign-up bonus!

forrige artikel
Kom til Ishockey i Rungsted og få et ekstra bet!
næste artikel
Unibet forvandler taberkupon til vinderkupon!