nyheder

Betfair: odds 6.00 på BIF!

Superligaen er skudt i gang, og de danske bookmakere benytter lejligheden til at give en masse bonusser og tilbud til odds og fodbold fans. Betfair skyder sæsonen i gang med ekstra høje odds på søndagens kamp mellem AGF og Brøndby. Få også 1000 kr. i velkomstbonus!
 

Betfair odds bonus til AGF - Brøndby
© Betfair

 

Velkommen hos Betfair

Betfairs forhøjede odds til AGF – Brøndby er en del af en velkomstbonus, som også inkluderer 1000 kr. sign-up bonus. Så hvis ikke du har en Betfair konto, så kan du åbne en i dag og spille på odds 9.00 på AGF eller odds 6.00 Brøndby. Du skal være over 18 år gammel og have bopæl i Danmark for at få Betfairs velkomstbonus.
 

Forhøjede odds – sådan fungerer det

Når du har åbnet en konto – via linket herunder – og indtastet Betfairs bonuskoden ZAB431, så skal du placere et væddemål på enten AGF eller Brøndby. Betfairs forhøjede odds gælder kun imod en indsats på 100 kr., og du får udbetalt gevinsten til det normale odds med det samme og differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds udbetales som en freebet bonus. Hvis dit bet ikke går hjem, så får du din indsats retur som en freebet bonus.
 
Åben en konto med bonuskoden ZAB431
 
AGF [9.00] – [6.00] Brøndby spilles søndag den 19. Juli kl. 18.00 og kan ses på TV3+
 

Eksempel på Betfair odds bonus

Du spiller 100 kr. på Brøndby til odds 6.00. Brøndby vinder kampen, og du får nu udbetalt gevinsten op til det normale odds, som lige nu ligger på 2.10. Det vil sige at 210 kr. udbetales med det samme, og de resterende 390 kr. udbetales som en freebet bonus token.
 

1000 kr. i freebets ved sign-up

Udover det forhøjede odds, så giver Betfair også 5 x 200 kr. i freebet bonus til nye kunder. For hver femte bet på 100 kr. sat på odds 1.40 eller derover udløser et freebet til 200 kr. Det kan du i alt gøre fem gange. Kun gevinsten fra freebets udbetales – ikke selve værdien af freebet’et.
 
Hvis du ikke er interesserede i det forhøjede odds eller at sætte en masse bets for at opnår 1000 kr. i freebet bonus, så kan du også gøre brug af Betfairs standard velkomstbonus. Betfairs sign-up bonus giver et freebet der svare til værdien af indsatsen på dit første væddemål – dog max 1000 kr. Læs mere om Betfair velkomstbonus.

forrige artikel
50 % bonus på FCM – Viborg
næste artikel
Garanti: Højeste odds på Superligaen i 2015