nyheder

Spil Brøndby mod Helsingør hos betfair.dk – odds bonus til BIF

I denne omgang giver betfair igen et rigtig godt tilbud til alle nye kunder der opretter sig som ny bruger. Spil på kommende kamp i Alka Superligaen mellem Brøndby IF og FC Helsingør. Vi har allerede mange gange før omtalt denne kampagne men i denne omgang er den igen yderst seværdig. Betfair som er kendt og som vi allerede har rost meget for deres tilbud om forhøjede odds giver dig i denne omgang en odds på hele 8.0 hvis Brøndby slår Helsingør. Betfair, en bookmaker som er kendt for deres gode tilbud, byder i denne omgang et fantastik tilbud til alle dem der overvejer om at oprette bruger. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Vi ser på alle tilgængelige bonusser og sammenligner dem for at give dig det bedste indtryk af din forhåbentlig kommende bookmaker.

Slår Brøndby FC Helsingør?

På søndag gæster Brøndby så Helsingør. Det er dog tvivlsomt om Helsingør vil være glæde op mod de gule. Der skal næsten to måneder tilbage for at finde den seneste Superliga-sejr for hjemmeholdet. Dengang var det mod Randers FC i slutningen af august, og siden denne kamp har Helsingør tabt fem ligakampe på stribe. Kun nævnte Randers ligger under dem i tabellen. Mens hjemmeholdet må kigge langt tilbage for at finde den seneste sejr, skal Brøndby se længere tilbage for at findes deres seneste nederlag. Det var nemlig 20. august, imidlertidig har klubben spillet seks Superliga-kampe og vundet fire af dem.Det gør Brøndby til rækkens mest formstærke mandskab, og holdet har i den grad meldt sig ind i kampen om mesterskabet. I de to seneste kampe blev det endda til fire mål i hver.

Betfair odds tilbud - Brøndby IF mod Helsingør
© Betfair

Betfair som nævnt før er en af vores foretrukne på grund af deres dejlige odds velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.

Sådan gør du:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJWG og spil på at Brøndby IF slår FC Helsingør i nævnte kamp.
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder hjemmeholdet, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

forrige artikel
NHL er tilbage og Nordicbet giver 100 DKK riskfree bet!
næste artikel
NordicBet giver 100 DKK riskfree bet til FC Helsingør mod Brøndby IF