nyheder

Betfair odds bonus: få 7 x pengene igen på Dansk sejr i EM kvalen

Betfair tilbyder en velkomstbonus, som giver hele odds 7.00 på dansk sejr i denne runde af EM kvalifikationen. I øjeblikket ligger oddset på dansk sejr over Albanien på ca. 2.20, så det er mere end en tredobling af dine odds, og hvis ikke du skulle vinde, så udbetaler Betfair din indsats som et freebet.
 

Super odds 7.00 på dansk sejr fra Betfair

Danmarks kamp imod Albanien er en topkamp i EM kvalifikationsgruppe I. Albanien vandt deres første kamp i Portugal, og Danmark sejrede hjemme over Armenien. Hvis du tror på succes til det danske landshold hjemme imod Albanien på lørdag, eller i kampen imod Portugal på tirsdag, så har Betfair et godt velkomsttilbud til nye danske kunder. Få odds 7.00 på dansk sejr!
 

Betfair odds bonus på Danmark
© Betfair – odds bonus på dansk sejr

 
Betfairs velkomsttilbud går ud på at du placerer et single bet på max 100 kr. på dansk sejr, og hvis væddemålet går hjem, så får du udbetalt de normale odds og gevinsten over det normale odds indføres på din konto, som såkaldte freebets. Hvis ikke kampen går hjem, så refunderer Betfair din indsats, altså max 100 kr., som et freebet.
 

Et eksempel på Betfair bonus og freebets på dansk sejr i EM kvalen

Lad os tage Albanien kampen som eksempel. Du sætter 100 kr. på dansk sejr over Albanien. Hvis vi taber eller spiller uafgjort, så får du et freebet, der svarer til din indsats, altså 100 kr. Hvis vi vinder, så udbetaler Betfair det oprindelige odds på 2.20 med det samme, og indenfor 24 timer får du en token på de resterende 4.80 odds, hvilket i alt giver et odds på 7.00. Altså får du 100 x 2.20 = 220 kr. kontant + 100 x 4.80 = 480 i free tokens. I alt en gevinst på 700 kr.
 

Sådan får du Betfairs odds bonus

  • Åben en konto hos Betfair og skriv koden ZEP248 ved tilmelding.
  • Placer et single væddemål via Betfairs sportsbook på Dansk sejr – max indsats er 100 kr., spil på spillebørsen og free tokens kan ikke benyttes til dette bet.
  • Hvis Danmark taber modtager du et freebet svarende til indsatsen, og hvis Danmark vinder får du udbetalt gevinsten til det oprindelige odds, og det resterende odds på til 7.00 udbetales som freebet token.

Ved oprettelse af konto fremstår det, hvor mange og hvordan du kan benytte dine freebets. Tjek under ’min konto’. Hvis du er i tvivl om hvad et freebet er, læs nærmere under vores Betting ABC. Du kan også få et Betfair freebet på op til 1000 kr. ved tilmelding, se nærmere herunder:

Om forfatteren

forrige artikel
Tøffe tipper få mål i Danmarks EM-Kval imod Albanien
næste artikel
3 gode odds bonusser til Danmarks EM Kval