nyheder

Spil El Clasico med odds bonus hos betfair!

Inden juleaften vender den største kamp i europæisk topfodbold! El Clasico spilles den 23. December klokken 13.00 og storkampen ventes med spænding på hele verden. Hvem vinder første El Clasico i denne års La Liga? Betfair har i denne anledning lanceret et sindssyg godt tilbud til dette brag. Vi har, her på siden, allerede rost Betair for deres tilbud om forhøjede odds mange gange men denne gang kan du glæde dig til en rigtig godt odds tilbud på lillejuleaftensdag! Du kan score en odds bonus på gigantiske 18.0 i denne kamp! Betfair er en bookmaker som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav og meget mere er med til at vi helt klart anbefaler Betfair som din nye bookmaker. Hvad venter du på? Spil El Clasico hos betfair og scor odds på op til 18.0!
 

El Clásico Betfair Odds bonus
© Betfair

 

Verdens største kamp!

I starten af denne sæsonen viste Real Madrid voldsom styrke, da de over to kampe knuste FC Barcelona med sammenlagt 5-1 i den spanske Super Cup. Selvom kampen spilles inden starten af La Liga har det været noget af en sensation og som ikke mange have ventet. Siden Super Cup er der dog sket et skifte, mens Real Madrid har smidt en del point og blot er nummer fire i tabellen, har FC Barcelonas fejet langt det meste modstand af banen og ligger suverænt nummer et efter 13 sejre og tre uafgjorte kampe.
 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige Betfair velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud. Dette har ført med til at denne års El Clasico i Madrid er oplagt voldsomt pres på Real Madrid i forhold til at nedlægge ærkerivalerne fra FC Barcelona i lørdagens kæmpe brag.
Real Madrid er i kraft af hjemmebanen svag favorit mod FC Barcelona, men som de fleste ved det enormt svært at udpege favorit i dette opgør.

 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJXS og spil på en sejr enten Real Madrid eller FC Barcelona
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Spil Arsenal vs. Liverpool hos bwin.dk!
næste artikel
Bwin giver Price Boost til El Clasico på lørdag!