nyheder

Betfair.dk: Spil City vs. Basel med forhøjede odds!

Velkendte bookmaker betfair har lanceret fantastik tilbud til kommende UEFA Champions League kamp mellem Manchester City og FC Basel! Tilbuddet gælder alle nye kunder og lokker med en forhøjede odds på hele 5.0 hvis City når næste runde! Hvis du ikke allerede har oprettet dig som bruger hos betfair, kan vi anbefale at se på vores odds bonus sammenligning for at få et overblik over alle bookmaker på det danske marked. Betfair er uden tvivl en bookmaker som, ikke mindst pga. nævnte tilbud, har øget der popularitet enormt i de sidste par år. Udover høje odds, gode tilbud til nye og eksisterende kunder er betfair kendt som officiel bettingpartner for FC Barcelona og Brøndby IF.
 

Tror du på City?

Manchester City er efter sejren i Premier League kampen mod FC Chelsea klar til at blive kåret til ny vinder af den engelske liga. Hvor langt går rejsen dog i UEFA Champions League? Efter en stensikker sejr på udebanen i Basel ligger Guardiolas mandskab med fire mål i front! Tror du at City går videre i næste runde? Hvis du gør dette og ikke allerde har oprettet bruger hos betfair. Er dette tilbud perfekt til dig!
 

 
Spil på nævnte kampe mellem City og Basel og få odds bonus hvis City går videre til næste runde – glæd dig over forhøjede odds på hele 5.0 på en viderkommen til City! Hvad venter du på?
 

Odds bonus befair - City vs. Basel
© Betfair

 

Sådan gør du:

  • Vil du tage brug af dette tilbud start med at oprette dig med koden ZFBJZE og spil på at Manchester City når næste runde
  • Spil maks 50 DKK på en af de nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Går City videre, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bookmaker bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Betfair: Utrolig odds bonus spil på Liverpool vs. Porto!
næste artikel
Bwin.dk: Price Boost på Tottenham vs. Juventus!