nyheder

Få odds boost på AC Horsens – Brøndby med Betfair

AC Horsens tager i weekenden imod Brøndby IF, der har vist rigtig god form på det seneste. Vi har fundet denne bookmaker kampagne frem, hvor alle nye spillere kan få hele odds 2.00, hvis der falder mål i opgøret mellem AC Horsens og Brøndby i Superligaen.
 

AC Horsens Brøndby odds boost betfair
© Betfair

 

Få Betfair koden til odds boost her

Hvis du vil have mulighed for at spille med Betfairs betting bonus på odds 2.00 på over 0,5 mål i kampem mellem AC Horsens og Brøndby, så kan du altså ikke allerede være kunde hos Betfair. Følg trinene herunder, hvis du gerne vil spille med odds boost på kampen:
 

  1. Klik dig ind på Betfair – du finder link her på siden
  2. Opret en konto hos Betfair
  3. Brug bonuskoden ZFBQAB når du opretter dig
  4. Spil op til 300 kr. på over 0,5 mål i kampen mellem AC Horsens – Brøndby IF
  5. Odds boostet bliver vist på din kupon efter kampens afslutning
  6. Hvis bettet går hjem, får du udbetalt din indsats kontant
  7. Din gevinst fra dit bet får du som et gratis spil
  8. Spil dit gratis spil indenfor 90 dage til minimum odds 1.50

 

 
Vær opmærk som på, at du ikke kan kombinere bonussen med andre bonusser fra Betfair.
 

Sådan plejer det at gå

Hvis man kigger på statistikken, plejer det at være nogle tætte indbyrdes opgør mellem AC Horsens og Brøndby. Senest de to hold mødtes var i september på Brøndby Stadion. Her vandt Brøndby en kneben 2-1-sejr, mens AC Horsens vandt over holdet fra vestegnen med 3-2 tilbage i juni. Selvom Brøndby klarer sig godt i ligaen for tiden, og AC Horsens roder rundt på 11. pladsen med kun en enkelt sejr i 12 kampe, så kan det dog sagtens blive en tæt affære.
 
I de seneste 32 møder mellem de to hold, har AC Horsens vundet 11, spillet 7 uafgjort mens Brøndby har sejret 14 gange. Brøndby har altså et lille overtag, men AC Horsens har det med at gøre tingene svære for Brøndby.
 
Det skal dog også bemærkes, at AC Horsens kun har fundet vej til netmaskerne ni gange i de første 12 kampe i Superligaen. De er klart det mindst scorende hold, og ligger kun over Lyngby, da de har formået at forsvare eget mål en smule bedre. Modsat er Brøndby med 24 mål det mest scorende hold, og netop det tæller for dette forhøjede odds fra Betfair.
 

Er du mere til en traditionel velkomstbonus?

Hvis du ikke er så meget til oddsboost, men hellere vil spille med en traditionel Betfair velkomtsbonus, så kan du altid benytte dig af Betfairs almindelige velkomstbonus, der sikrer dig 100% i bonus op til 1.000 kr. på din første indbetaling.
 
Vi kan varmt anbefale Betfairs velkomstbonus! Klik videre her, og find bonuskoden til den traditionelle bonus.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Boost dine odds med Bwin – Få odds 10 på Norge-Danmark
næste artikel
Superliga odds: Bwin ude med oddsboost på FCM-FCN