nyheder

Odds 5.00 på Arsenal sejr over Liverpool

På mandag byder den engelske Premier League på en vaskeægte klassiker når Arsenal hjemme på Emirates tager imod Liverpool. Betfair giver ekstra høje odds til nye spillere, som åbner en konto og sætter et bet på Arsenal – Liverpool. Du får desuden 1000 kr. bonus ved sign-up.
 

Høje odds & 1000 kr. bonus

Hvis du er ny hos Betfair kan du få odds 5.00 på Arsenal samt 5 x 200 kr. i freebet bonus, hvis du benytter dig af deres velkomstbonus. Herunder guides du til Betfairs bonus, der består af to dele: 1) Forhøjet odds og 2) 1000 kr. Freebet
 

Betfair bonus til Arsenal - Liverpool
© Betfair

 

1) Forhøjet odds bonus

For at starte med det høje odds på Arsenal i kampen imod Liverpool, så foregår det på den måde at du sætter et bet på 100 kr. pre-match på at Arsenal vinder. Hvis det er tilfældet, så får du gevinsten på det normale odds ubetalt med det samme og differencen udbetales senere som en freebet bonus. Hvis ikke du vinder på dit bet, så får du din indsats på 100 kr. retur som en freebet bonus.
 
Et eksempel:
Du spiller 100 kr. på Arsenal til odds 1.75 (som er det aktuelle odds), og de vinder kampen. Så får du udbetalt 175 kr. med det samme, og de resterende 325 kr. overføres som en freebet bonus.
 
Sign-up med Betfairs bonuskode ZSKC59 og spil med høje odds!
 

2) 1000 kr. Freebet Bonus

Udover det høje odds på Arsenal, så kan nye kunder også gøre brug af 5 x 200 kr. i freebet bonusser. For hvert femte bet til en værdi af 100 kr. placeret på odds 1.40 eller derover kvalificerer dig til en 200 kr. freebet. Du kan i alt opnå 1000 kr. i freebets.
 
Hvis du er interesseret i en anderledes Betfair velkomstbonus, hvor du få ét freebet på 1000 kr. så tjek det ud her.
 
Betfairs forhøjede odds er kun til nye kunder, så hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke gøre brug af denne odds bonus. Kun gevinster fra freebets udbetales, og ikke selve indsatsen fra et freebet.

forrige artikel
Gratis Bonus på Esbjerg - FCM
næste artikel
100 kr. freebet til OB – FCK