nyheder

Brøndby mod Esbjerg: Betfair giver odds 5,00 på BIF sejr!

Så er vi godt og vel halvvejs igennem sæsonens første Superliga runde og søndagen byder på en blandet bolchepose af opgør. I denne korte artikel ser vi på kampen mellem Brøndby og Esbjerg fB. Samtidig kan du også læse meget nærmere om et fantastisk tilbud om odds boost som bookmakeren Betfair lige nu tilbyder til alle deres nye kunder. Læs mere lige herunder!
 
Man kan ikke just sige, at der har været ro bag linjerne hos Esbjerg i den seneste sæson, man fristen endog til at påstå, at vesterhavsklubben med rette har overtaget prædikatet ”galehuset” fra AGF. Dog har klubben i indeværende transfervindue formået at handle ganske fornuftigt ind og man kan derfor forvente, at der på den sportslige front vil kunne ses en positiv udvikling.
 

faa odds 5,00 paa broendby sejr over esbjerg i superligaen 2016 hos Betfair

 
Modstanderen fra vestegnen, Brøndby ser her tidligt på sæsonen ud til at blive et spændende bekendtskab der kan blande sig i, om ikke den absolutte top, så dog i sub-toppen af Superligaen i denne sæson. Samtidig spiller Brøndby på hjemmebane i opgøret mod Esbjerg, så vi forventer med overvejende sandsynlighed, at det bliver Brøndby som på komfortabel vis kan trække sig sejrrigt ud af dette opgør.
 
Hos Betfair tilbydes alle nye kunder lige nu et vildt odds boost, hvis det første væddemål placeres på, at Brøndby vinder kampen! Bliver resultatet som vi forventer, og ender det med en sejr til de blå-gule fra vestegnen, ja så booster Betfair dine odds helt op til flotte odds 5,00. Man kan sige, at det faktisk er penge direkte ned i lommen, da dette er det mest sandsynlige resultat.
 

Sådan får du odds boost hos Betfair:

  1. Opret din konto hos Betfair ved at klikke på billedet ovenfor – du skal huske at bruge promotionkoden ZFBJJC!
  2. Placer herefter dut første odds væddemål på Brøndby som vinder af kampen til det normale odds!
  3. Vinder du vil Betfair herefter booste dit odds op til de flotte odds 5,00.
  4. Skulle uheldet være ude for dig vil du ovenikøbet modtage din indsats retur i form af ét freebet – du kan med andre ord reelt ikke tabe med dette tilbud!

 

Opret dig i dag med Betfair bonus!

Betfair er en af Danmarks bedste og mest populære bookmakere – og det er naturligvis ikke uden grund. Udover et enormt stort udvalg af forskellige odds kan alle ny Betfair kunder ligeledes få det flotte Betfair odds velkomstbonus på helt op til 3000 kr. i forbindelse med den første indbetaling på kontoen.

Vi ønsker dig al held og lykke med dine odds væddemål hos Betfair. Du kan blive meget klogere på de forskellige tilbud hos de danske odds bookmakere ved at læse vores store odds bonus sammenligning.
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport giver dobbelt op på Superliga gevinster!
næste artikel
Bet365 bonus og optakt til EL kvalifikation - danske hold i aktion.