nyheder

BETFAIR: Odds 6,00 på BIF sejr mod Lyngby

Torsdagen byder på et par interessant opgør i den danske Superliga. Særligt lokalopgøret mellem Lyngby og Brøndby har tiltrukket vores opmærksomhed. Ikke blot har oprykkerne fra Lyngby gjort ganske god figur hidtil i sæsonen! Det er ovenikøbet muligt, at modtage et flot odds boost fra Betfair hvis man tilmelder sig som ny kunde. Læs alt om kampen og kampagnen herunder!

Lyngby ligger ind til videre på en solid midterplacering – dog er der hverken mange point ned til de mere kedelige pladser eller op til de mere spændende af slagsen. Årets Superliga har indtil videre vist sig som værende ekstremt tæt og intens og det er naturligvis vores håb, at denne tendens varer ved igennem hele sæsonen.

Holdet fra det nordlige København har haft en relativt svingende start på sæsonen med med deres seneste 1-0 sejr over Aab kan holdet tillade sig, at være en kende mere optimistiske før opgøret mod formstærke Brøndby.

hos Betfair kan du faa odds 6,00 hvis bif vinder over lyngby i superligaen
© Betfair

Vestegns-holdet har spillet stærkt og discipliceret under deres nye træner men måtte dog senest se sig slået 1-2 på hjemmebane mod Viborg. Udover dette nederlag må det dog konkluderes, at Brøndbys spil og resultater på det seneste har været mere end godkendte – og vi har derfor også stor tiltro til, at de vil overvinde modstanden fra oprykkerklubben fra Lyngby!

Hos Betfair kan du som ny kunde lige nu score vildt flotte odds 6,00 hvis du spiller på Brøndby som vinder af kampen. Dette er et såkaldt odds boost, som kun gælder for nye kunder som opretter sig via billedet her i artiklen. Du kan læse om Betfairs og deres konkurrenters bonustilbud i vores store odds bonus sammenligning.

Sådan får du odds 6,00 hos Betfair

  1. Opret dig i dag hos Betfair – dette gør du ved at klikke på billedet her i artiklen. For at være kvalificeret til, at deltage i denne kampagne er det vigtigt, at du bruge promotionkoden ZFBJLX.
  2. Placer herefter dit første væddemål på, at Brøndby vinder kampen.
  3. Rammer du rigtigt vil Betfair give dig de førnævnte odds 6,00!
  4. Skulle du tabe på væddemålet, så fortvivl ikke, da Betfair så vil refundere din indsats som en bonus!

Betfair giver dig bonus som ny kunde

Betfair tilbyder en samlet spilleoplevelse som er at regne blandt de absolut bedste på det danske og internationale marked for bookmakere. Samtidig tilbyder de det suverænt bedste velkomsttilbud til alle nye kunder. Du kan som nyoprettet kunde nemlig modtage den flotte Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til svimlende 3000 kr. Held og lykke med dine odds væddemål hos Betfair!

Om forfatteren

forrige artikel
Få super odds med Betfair: Odds 6,00 på ManU Sejr over Feyenoord!
næste artikel
888Sport giver odds 11,00 på vinderen af Arsenal - Chelsea!