nyheder

Scor odds 5,00 på Brøndby sejr over AGF – hos BETFAIR!

Sidst på eftermiddagen søndag den 23. oktober 2016 fløjtes et af de helt klassiske arvefjendeopgør i den danske Superliga i gang når de blå-gule fra Brøndby på hjemmebane tager imod deres jyske rivaler fra AGF. Hver eneste gang disse to hold mødes er der noget nær statsgaranti for, at intensiteten bliver høj – og der scores ofte masser af mål. Samtidig har Betfair også et stærkt odds boost til alle nye kunder i forbindelse med dette spændende opgør. Du kan læse meget mere om kampen og tilbuddet i artiklen herunder!
 
Sidst de to hold tørnede sammen på grønsværen var det på AGFs hjemmebane i Aarhus og ingen dansk fodboldfan har vel glemt hvordan den kamp endte? AGF måtte se sig slået med den vanvittige målscore 0-7 – en negativ rekord i den danske Superliga. Hvad kan vi forvente os af søndagens opgør? Vil vi igen blive vidner til en udstilling af klasseforskellen de to mandskaber imellem eller har AGF formået at hæve deres bundniveau siden sidst?
 

Faa odds 5,00 paa bif sejr over agf hos betfair
© Betfair

 
Seneste AGF sejr i Superligaen ligger helt tilbage til den 12. september, så det er på ingen måde et sejrsvant Aarhus mandskab der løber på banen søndag klokken 18.00. Brøndby har efter en særdeles flot sæsonstart måttet sande, at træerne ikke vokser ind i himlen og på det seneste har de sportslige resultater været en smule mere haltende end i deres flotte sæsonopstart. Vi mener dog stadig at hjemmeholdet er en klasse stærkere en gæsterne fra AGF – og derfor er vi særdeles begejstrede for det tilbud som Betfair har i forbindelse med dette opgør:
 
Alle nye kunder som opretter sig via billedet her i artiklen kan således få utrolig flotte odds 5,00 på en sejr til Brøndby over AGF. Efter vores overbevisning er en hjemmebanesejr endog særdeles sandsynlig – så det er nærmest en sikker gevinst der her er tale om!
 

Sådan får du odds boost hos Betfair på BIF mod AGF

  1. Opret din konto i dag via billedet længere oppe i artiklen – husk, at du skal bruge promotionkoden ZFBJNF!
  2. Placér dit første odds væddemål på, at Brøndby trækker sig sejrrigt ud af opgøret mod de Aarhusianske “Underdogs”!
  3. Scor herefter din ekstragevinst – på odds 5,00 på de blå-gules sejr.
  4. Skulle uheldet være ude efter dig – og Brøndby taber eller kun redder uafgjort, ja så får du ovenikøbet din indsats retur i form af én bonus fra Betfair!

 

Opret dig i dag og få endnu mere fra Betfair

Betfair og deres konkurrenter konkurrerer konstant om at være bookmakeren med de stærkeste tilbud. Du kan læse meget mere om de forskellige tilbud i vores store odds bonus sammenligning her på siden. Med dette sagt kan vi dog allerede nu afsløre, at Betfair har markedets suverænt stærkeste velkomstbonus til nye kunder. I forbindelse med din første indbetaling på din nye konto kan du således modtage den stærke Betfair odds velkomstbonus som er på op til flotte 3000 kr. Spil hos Betfair – og vind stort!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 5,00 på Manchester United sejr over Fenerbahce - hos Betfair!
næste artikel
Ny bookmaker - 777.dk giver flot odds velkomstbonus!