nyheder

Betfair.dk: Real vs. Liverpool – eksklusivt til nye spillere!

Ingen mindre end Real Madrids superstjerne, den 33-årige Ronaldo, har ambitioner om at vinde sin femte UEFA Champions League-titel, når han på lørdag møder op til finalen i Kiev mod engelske FC Liverpool. ”Lige nu føler jeg, at jeg er 23 år gammel”, fortæller han forud for finalen, der bliver klubbens tredje optræden i træk i Champions League-finalen. Mon Real Madrid kan vinde trejde titel i træk i kongeklassen eller bliver det Jürgen Klopps mandskab er stopper de kongelige? Uden tvivl vil Ronaldo stå i fokus og må glæde os til at se ham spille finalen. I 2017 blev hans klub første klub nogensinde til at vinde Champions League-trofæet to gange i træk. Ronaldos 15 mål i turneringen i denne sæson gør ham til topscorer for sjette år i træk. På modsat side er der dog Mo Salah som spiller sin bedste sæson nogensinde og vi kan med sikkerhed glæde os til offensiv fodbold fra øverste hylde.
 
Hos Betfair kan du i denne anledning score helt vild lækkert odds bonus. Den velkendte bookmaker giver dig, dejlig forhøjede odds til begge hold. Lige meget om du tror på Real eller Liverpool kan du score tocifret odds. Selvom denne Betfair bonus efterhånden er bleven meget hyppigt kan vi anbefale dette tilbud. Betfair giver alle deres nye kunder odds på 12.0 hvis de tror på Real og odds på 16.0 hvis Liverpool vinder. Vi vil se nærmere på dette tilbud lidt længere nede i teksten.
 

Betfair odds boost Champions League finale
© Betfair

 

 

Tocifret odds til begge hold!

Betfair giver det tocifrede odds til begge hold! Et tilbud som er unikt og som uden tvivl er seværdig. Ellers modtager du kun forhøjede til et hold – i denne odds bonus har du mulighed for forhøjede odds til enten det ene eller det andet. Alt frem hvem du oddser på kan du få odds 12.0 til Real Madrid og odds 16.0 til FC Liverpool! Vi glæde os til året Champions League finale og du kan glæde dig over denne fantastiske bonus!
Hvad venter du på? Spil med det samme som ny kunde hos Betfair!
 
Se hvordan du gør:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2C og spil på sejr til enten Real Madrid eller mod FC Liverpool
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Nordicbet.dk: Få free bet på finalen!
næste artikel
888sport.dk: Dobbelt gevinst på Real Madrid vs. FC Liverpool!