nyheder

Odds boost: City vs. Liverpool & Pep vs. Klopp!

Hvad skal man sige yderligere til FC Liverpool på dette tidspunkt? Jürgen Klopps mandskab ligger suverænt på første pladsen i den engelske Premier League og der er ikke mange eksperter der tvivler på Liverpool kan gå hele vejen. Nu venter der dog ingen mindre end Pep Guardiola og Manchester City. For blot nogle runder sider havde man regnet med at dette skulle blive opgøret om det engelske mesterskab. Der har dog ændret sig lidt i stillingen og der har kun fordele for dig og denne gangs odds bonus. Efter at Liverpool vandt på hjemmebane mod Arsenal med hele 5:1 ligger Liverpool hele 10 point foran Manchester City. Hos betfair gør dette dog ingen forskel og du kan få sindssyg høj forhøjede odds på deres indbyrdes kamp. Vi ser på tilbuddet længere nede i teksten. God fornøjelse.
 

Odds bonus Liverpool vs. City
© Betfair

 

Topkamp med spænding

Til nævnte kamp mellem Manchester City og FC Liverpool har du hos betfair mulighed for at få glæde af utrolig god bookmaker bonus. Kampen som spilles d. 03. januar kl. 21.00 (dansk tid) på Ethiad Stadium i Manchester har meget at byde på. Som ny kunde har du hos betfair i denne kamps anledning mulighed for at score forhøjede odds på begge hold.
 
Hvad er forhøjede odds?

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 10 DKK med forhøjede odds i dette tilbud.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 

 
Betfair giver dig odds på enten 50.0 til en sejr til Manchester City eller odds på 100.0 (!!!) hvis Liverpool vinder på Ethiad Stadium! Du kan dermed få en rigtig god start med betfair.dk. For at være med behøver du ikke lave meget husk blot at overholde nogle enkelte regler. Efterfølgende har du mulighed for at score de helt store gevinst. Alt efter om du tror på Manchester City eller Liverpool. Hvad venter du på? Opret med det samme og få din betfair bonus.
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ6T
  • spil på en sejr til City eller Liverpool til det forhøjede odds
  • Spil maks 10 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

Vinder dit hold, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Efterfølgende bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres men en min. odds 1.5. indenfor 90 dage!
 

Velkomstbonus op til 1000 DKK

Betfair har bevist at de kan byde på de bedste odds til Premier League og Champions League fodbold og det er kun en af de mange grund for at oprette bruger hos betfair.dk! Hvis du hellere ønsker en betfair velkomstbonus fremfor ovenfor nævnte tilbud er dette intet problem. Du har mulighed for at tage brug af en unik velkomstbonus som giver dig op til 1000 DKK som bonus men tilbuddet om de forhøjede odds vil dermed ikke længe være tilgængelig for dig som nye kunde. Ønkser du heller en startbonus er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder og få din velkomstbonus.

forrige artikel
Betfair.dk: Håndbold VM 2019 med top odds!
næste artikel
Sevilla vs Atletico: Få 25% ekstra i gevinst når du better live!