nyheder

Betfair giver odds 5,00 på Dansk sejr over Armenien i VM kval!

Så skal det danske fodboldlandshold endelig igen i gang med det, som alle fodboldfans finder sådan RIGTIGT spændende. Vi taler naturligvis om de kommende VM kvalifikationskampe som én gang for alle skal afgøre, om Danmark har formatet til, at kvalificere sig til VM slutrunden i Rusland som finder sted i 2018. Hos Betfair fejrer denne dag med et virkelig fantastisk odds boost på væddemål som Danmark som vinder over Armenien søndag den 4. september 2016. Læs meget mere lige herunder!
 
Med tilgangen af Danmarks nye landstræner, Åke Hareide og flere danske spillere som har “fundet melodien” i deres respektive klubber er det et dansk landshold med tro på fremtiden der søndag aften træder ind på Parkens græstæppe. En aldeles uproblematisk 5-0 sejr over upåagtede Liechtenstein har alt andet lige naturligvis også været med til, at booste selvtilliden hos de danske spillere. Vi føler os derfor ganske overbeviste om, at det danske landshold nok skal komme planmæssigt i gang med denne VM kvalifikationsturnering.
 

Betfair giver alle nye kunder et vildt odds boost paa Danmark mod Armenien i VM kvalifikationen 2016
© Betfair

 
Hos Betfair, en af de allerstærkeste bookmakere i Danmark har de gjort det til noget nær en tradition, at byde nye kunder velkommen med et vildt odds boost – og opgøret mellem Danmark og Armenien er selvfølgelig ingen undtagelse. Alle som opretter sig hos Betfair via billedet ovenfor kan således score odds 5,00 på en sejr til Danmark. Når man medtager i betragtningen, at Betfairs almindelige odds på dette resultat er 1,33 så er der virkelig tale om en gylden mulighed for, at vinde store penge på det absolut mest sandsynlige resultat. Du kan desuden læse meget mere om Betfair og alle andre tilbud fra Danske bookmakere i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dit Betfair odds boost på Danmark Vs Armenien:

  1. Opret dig som ny kunde hos Betfair via billedet ovenfor – husk at bruge promokoden ZFBJKU da du ellers ikke er kvalificeret til dette odds boost.
  2. Spil herefter på Danmark som vinder af opgøret.
  3. Scor din ekstrastore Betfair odds gevinst efter kampen er afgjort!
  4. Skulle det utænkelige ske, at Danmark ikke formår at trække sig sejrrigt ud af opgøret, så får du sågar din indsats retur igen fra Betfair – altså har du INTET at tabe!

 

Få Danmarks vildeste velkomstbonus

Betfair er ikke uden grund en af de mest populære bookmakere i verden. Her i Danmark er det især let at forstå, når man ser på hvilke tilbud der findes til alle nye kunder. Udover ovenstående fantastiske tilbud kan du også modtage den vanvittigt gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Der er altså rigeligt med argumenter for, at du skal oprette dig hos Betfair i dag!
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport tilbud: Få op til odds 11,00 på "The New Firm"
næste artikel
Få 50% ekstra på NFL hos Bet365!