nyheder

Betfair.dk: Utrolig odds hvis Danmark slår Frankrig!

Sidste kamp i gruppespillet står på planen og Danmark har chancen for at gå videre fra gruppespillet. Målet er ottendedelsfinaleren dog behøves man at få point hjem mod ingen mindre end Frankrig. Spil på kampen mellem Danmark og Frankrig med en lækkert odds bonus fra betfair.dk. I den danske lejr vil man gå efter fulde tre point selvom man ville kun klare sig med et uafgjort i den tredje og sidste kampe i gruppespillet. Chancerne er uden tvivl i live fordi Frankrig allerede har booket billet og holdet måske stiller op med b-hold for at spare lidt på superstjernerne. Er du på udgik efter et rigtig godt tilbud til nævnte kamp? Du burde uden tvivl se på denne betfair bonus der giver dig mulighed for forhøjede odds på 30.0 hvis Danmark slår Frankrig!
 

Betfair odds boost Danmark vs Frankrig
© Betfair

 

Din ny bookmaker Betfair

Overvejer du stadig om du vil spille på en dansk sejr mod Frankrig? Tilbuddet om forhøjede odds fra betfair er en god grund til at oprette sig som ny bruger hos betfair. Ønsker du ny bookmaker eller overvejer du yderligere? Er du på udgik efter en dejlig odds bonus eller ønsker du blot øge spændingen til denne vm? Vi har lige præcis det du har brug for. Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer. Prøv din sportsviden hos betfair.dk og gå ikke glip af denne dejlige betting bonus der giver dig mulighed for at score tocifret odds på 30.0 hvis Danmark slår Frankrig!
 
Hos bookmakeren Betfair har du i anledning af kampen mod Frankrig mulighed for at score dejlig forhøjede odds på hele 30.0 hvis Danmark vinder. Tilbuddet er ikke noget nyt og vi har flere gange omtalt den slag af tilbud. Hvad venter du på? Det er meget nemt og enkelt at deltage. Husk dog du skal være ny kunde for at deltage i kampagnen.
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2Q og spil på sejr til Danmark i kampen mod Frankrig
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Frankrig, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du muligehd for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Bwin.dk: Mål i overtiden giver FreeBet!
næste artikel
Betfair.dk: Kan Tyskland rejse sig igen?