nyheder

Betfair giver odds 5,00 på FCK sejr mod Esbjerg!

Lørdag den 23. juli byder på et opgør i den danske Superliga hvor bund møder den absolutte top. Klokken 16.00 sparkes opgøret mellem Esbjerg fB og FC København nemlig i gang. På forhånd er københavnerne gigantiske favoritter til, at trække sig sejrrigt ud af dette opgør og hos Betfair kan alle nye spillere lige nu score en rigtig fin ekstra gevinst på spil på, at netop FC København vinder dette opgør!
 

faa odds 5,00 paa sejr til fck over efb hos Betfair
© Betfair

 
Esbjerg er ikke just kommet godt i gang med den nye Superliga sæson. I holdets første kamp måtte man således indkassere et forsmædeligt 4-0 nederlag til Brøndby. Vestjyderne har i dén grad brug for, at rejse sig efter en sådan øretæve.
 
Anderledes planmæssigt er det gået de forsvarende mestre fra FC København i starten af sæsonen. I deres første kamp vandt de 3-0 over oprykkerne fra Lyngby mens Crusaders fra Nordirland tidligere på ugen blev sendt over Nordsøen, slået med tenniscifrene 6-0 af de formstærke københavnere.
 
Derfor er det naturligvis forventet, at FC København trækker det længste strå – alt andet ville være en overraskelse af dimensioner. Derfor er det da også et helt igennem fantastisk tilbud som Betfair har til alle nye kunder – du kan nemlig få flotte odds 5,00 på en sejr til FC København. Det er så godt som sikkert, at det bliver hovedstadsklubben der trækker sig sejrrigt ud af dette opgør, seneste sejr til Esbjerg ligger så langt tilbage som 2013 – så hvorfor ikke vinde lidt ”gratis” penge? Betfair har altid mange gode tilbud – du kan blive meget klogere på disse og de andre bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dit Betfair odds boost på EfB – FCK

  1. Opret din nye Betfair konto via billedet som er her i artiklen – glem ikke at du skal bruge promotionkoden ZFBJJG!
  2. Spil herefter på FC København som vinder af kampen.
  3. Hvis du som ventet vinder vil Betfair booste dine odds op til odds 5,00!
  4. Skulle du mod forventning tabe, ja så får du ovenikøbet din indsats retur som en bonus!
  5. Den modtagne bonus skal gennemspilles én gang til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage!

 

Opret dig i dag med VILD bonus!

Betfair har lige nu en af de absolut bedste velkomsttilbud til nye kunder. Ikke nok med, at du kan få ovenstående odds boost – du kan også få den helt vilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til svimlende 3000 kr. Der er med andre ord alle muligheder for, at du kan vinde rigtig store penge hvis du opretter dig hos en af Danmarks største og mest populære odds bookmakere.
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport tilbud: Odds boost op til 14,00 på danske holds EL kval 2016 kampe!
næste artikel
Betfair tilbyder op til odds 8,00 på vinderen af Randers - Aab