nyheder

Få helt op til odds 12,00 hos Betfair på vinderen af EfB – FCM

Mandag aften tager Superligaens bundprop, Esbjerg hjemme på Blue Water Arena imod FC Midtjylland, som fortsat holder hånd i hanke med toppen af rækken. En udebanesejr til de stærke uldjyder vil således bringe de á point me Brøndby på ligaens andenplads. Læs mere om kampen her og få samtidig et stærkt Betfair odds boost på vinderen af kampen!
 

faa op til odds 12,00 paa vinderen af efb mod fcm hos betfair
© Betfair

 
Det er “sub-top” mod den absolutte bund når Esbjerg og FC Midtjylland mandag aften mødes i den danske Superliga. Esbjerg har blot formået at skrabe 8 point sammen i deres hidtidige 13 spillede kampe – der er med andre ord tale om et hold i en markant formkrise. Seneste EfB sejr i Superligaen skal vi således helt tilbage til den 22. august for at finde. Her slog de på hjemmebane OB.
 
Anderledes lyst ser det her og nu ud for aftenens modstander fra FC Midtjylland. Med en samlet pointhøst på 23 point og endda med én ekstra kamp i hånden i forhold til rivalerne står FCM med særdeles gode muligheder for, at lægge alvorligt pres på Brøndby der på nuværende tidspunkt besætter Superligaens andenplads.
 
Hos Betfair har de lige nu vanvittigt forhøjede odds på vinderen af denne kamp – dette er et tilbud som gælder for alle nye kunder hos Betfair. Tror du at FC Midtjylland tager sejren, så kvitterer Betfair med flotte odds 6,00 – mens en hjemmebanesejr til Esbjerg vil udløse aldeles vanvittige odds 12,00! Du kan blive meget klogere på de mange gode tilbud hos de danske bookmakere ved at læse vores grundige odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dit odds boost:

  1. Opret din konto ved at klikke på billedet her i artiklen – husk også, at du skal bruge promotionkoden ZFBJNG for at modtage dit odds boost!
  2. Spil herefter på vinderen af kampen – og kryds fingre!
  3. Får du ret i din forudsigelse vil Betfair booste dit odds til de ovenfor nævnte.
  4. Skulle du tabe på dit væddemål så fortvivl ikke. Betfair refunderer din indsats som én bonus!

 

Få ekstra velkomstbonus hos Betfair!

Udover at du får det utroligt flotte odds boost fra Betfair er der også masser af andre gode ting at glæde sig over. Når du opretter dig som ny kunde kan du oven i købet modtage den absolut stærkeste velkomstbonus på det danske marked, nemlig den stærke Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Det er et stærkt tilbud som vi kun på det kraftigste kan anbefale dig at tage del i. Held og lykke med dine odds væddemål hos Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Ny bookmaker - 777.dk giver flot odds velkomstbonus!
næste artikel
Betfair pokal odds boost: Sejr til FCK i onsdag giver odds 4,00!