nyheder

Få odds 6,00 på Sverige – Belgien hos Betfair!

Onsdag aften skal vore nordiske broderlande Island og Sverige igen i ilden mod henholdsvis Østrig og Belgien i to kampe som i den grad er knald eller fald kampe for begge mandskaber. Særligt Sverige skal håbe på, at de kan løfte spillet mod stærke Belgien, hvis de ønsker at forlænge deres ophold til EM Slutrunden 2016. Hos Betfair giver de lige nu et stærkt odds boost på netop kampen mellem Sverige og Belgien – til alle nye kunder. Læs meget mere lige her!
 
Mens Island kan nøjes med uafgjort i deres opgør mod Østrig må og skal Sverige vinde over Belgien, hvis de skal kvalificere sig videre. Belgien kan med en sejr og lidt held i sprøjten sætte sig øverst i gruppe E – og dermed sikre sig sin videre kvalifikation. Betfair er en af de helt store spillere på det danske marked – og de har et virkelig flot tilbud til alle der opretter en ny Betfair konto i forbindelse med aftenens opgør. Hvis du tror på, at Belgien vinder opgøret mod Sverige, ja så kvitterer Betfair med helt utroligt flotte odds 6,00 på netop dette resultat. Betfairs tilbud og de mange tilbud fra de andre danske bookmakere kan du læse meget mere om i vores store odds bonus sammenligning.
 

vildt betfair odds boost til alle nye kunder paa sverige belgien ved em 2016
© Betfair

 

Sådan får du dit Betfair odds boost på EM 2016

  1. Opret din konto hos Betfair i dag ved at klikke på billedet ovenfor – husk at bruge promotionkoden ZFBJIJ!
  2. Placer dit første væddemål på en sejr til Belgien – til det almindelige odds.
  3. Hvis du og Belgien vinder booster Betfair dine odds op til 6,00 – og hvis du skulle tabe, så får du ovenikøbet din indsats tilbage som en bonus.
  4. Din ekstragevinst udbetales som en bonus som blot skal gennemspilles én enkelt gang til minimum odds 1,50 – indenfor 90 dage!

 

Opret dig i dag og få endnu mere i bonus!

Betfair kan på ingen måde beskyldes for, at ”gå i små sko” når det handler om tilbud og kampagner til deres mange kunder. Udover det flotte odds boost som vi har har omtalt kan alle nye kunder også modtage den helt utrolige Betfair odds velkomstbonus på helt op til 3000 kr. Det er uden sammenligning en af de allerstærkeste odds bonusser som findes på det danske marked.
 
Var det generelle odds bonusser på EM 2016 du ledte efter?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Vildt 888Sport odds boost på Island-Ungarn
næste artikel
888Sport giver odds 14,00 på sejr til Island ved EM 2016 i aften!