nyheder

BETFAIR TILBUD: Få vanvittigt høje odds på Tysk sejr i EM 2016 1/8-finalen

Søndagen byder på flere spændende 1/8-finaler i den igangværende EM slutrunde der som bekendt finder sted i Frankrig i denne ombæring. De tyske forhåndsfavoritter løber i deres første knock-out kamp ind i relativt upåagtede Slovakiet – og hos odds bookmakeren Betfair tilbyder de lige nu et stærkt odds boost på sejr til Tyskland til EM i fodbold 2016!

betfair giver alle nye kunder odds 4,00 paa tysk sejr over slovakiet ved em 2016
© Betfair

Det står hævet over enhver tvivl, at Tyskland er storfavoritter til, at kvalificere sig videre til kvartfinalerne ved EM i fodbold efter at det stod klart, at deres modstander i 1/8-finalen hedder Slovakiet. Mens Slovakiet har gjort det flot hidtil i turneringen er der dog ikke nogen tvivl om, at det med overvejende sandsynlighed er Tyskland som til syvende og sidst kan trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Så meget desto mere fantastisk er derfor også Betfair flotte tilbud til alle nye kunder. Du kan som ny Betfair kunde nemlig få fantastisk flotte odds 4,00 hvis du opretter en konto og spiller dit første odds væddemål på, at Tyskland vinder opgøret mod Slovakiet.

Sådan får du dit Betfair odds boost

  1. Opret din konto hos Betfair via billedet ovenfor – husk at bruge promotionkoden ZFBJIM!
  2. Placer dit første væddemål på Tyskland som vinder – maksimalt 100 kr. kvalificerer!
  3. Vind stort!
  4. Skulle du være uheldig at tabe får du oven i købet din indsats tilbage i form af ét freebet!

 

Opret dig i dag og få yderligere bonus!

Ikke bare er Betfair at regne som en af verdens allerstærkeste odds bookmakere – du kan også når du opretter dig som ny kunde gøre krav på en af de absolut stærkeste odds velkomstbonusser som der overhovedet findes på det danske marked. Som ny kunde kan du nemlig få den ekstremt flotte Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Denne bonus venter på dig i forbindelse med din første indbetaling på din nye Betfair konto!

Held og lykke med dine odds væddemål hos Betfair!

Ledte du efter bonusser til EM i fodbold 2016?

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR TILBUD: Dobbelt op på EM målscorer odds !
næste artikel
BETFAIR: Få odds 6,00 på Island mod England ved EM - Brexit #2 ?