nyheder

Betfair giver odds 5,00 på sejr til FCK mod Apoel! Vind stort i dag

Så varer det ikke mange timer førend det for alvor bliver afgørelsens time for FC København, i forhold til deres Champions League aspirationer i indeværende sæson. Tirsdag aften står den på højspændt opgør mod Apoel Nicosia fra Cypern, et hold der som bekendt flere gange tidligere i allerhøjeste grad har formået at drille danske hold. Hos os tror vi dog på, at FC København på komfortabel vis vil vinde i dette første opgør. Hos Betfair kan alle som opretter sig som nye kunder lige nu score vanvittige odds 5,00 på en sejr til det danske mesterhold. Få dit odds boost lige her!
 
Hidtil i denne sæson har mestrene fra FC København vist sig som en stærkt sammetømret flok, et kollektiv hvor det på så godt som hver eneste plads simpelthen fungerer. Af samme årsag mener vi da heller ikke, at FC København for alvor behøver, at frygte deres cypriotiske modstander, Apoel Nicosia som tirsdag aften gæster nationalarenaen, Parken.
 

betfair odds boost til fck apoel nicosia cl playoff 2016
© Betfair

 
Vi er derfor helt vilde med det tilbud som Betfair har lanceret i forbindelse med denne kamp. Du kan som ny kunde, når du opretter dig igennem vores site få vanvittigt høje odds 5,00 på en sejr til FCK. Det er efter vores bedste overbevisning nærmest en 100% sikker gevinst og dét vel at mærke til et odds, som ligger milevidt over det normale odds. Betfair er altid garant for gode tilbud og du kan læse om både deres og andre bookmakeres tilbud, i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du Betfair odds boost på FCK – Apoel Nicosia:

  1. Opret dig nu hos Betfair med promokoden ZFBJKC – du skal klikke på billedet ovenfor for at oprette dig!
  2. Spil herefter på FC København som vinder af opgøret.
  3. Scor (forhåbenligt) dit odds boost på flotte odds 5,00 når FCK vinder!
  4. Skulle det uheldige ske, at hjemmeholdet ikke formår at tage alle 3 point, så får du sågar din indsats retur i form af en bonus.

 

Opret dig i dag med suveræn velkomstbonus

Betfair tilbyder hvad der uden sammenligning er det allerstærkeste velkomsttilbud til alle nye kunder. Udover ovennævnte kan du nemlig også få den utroligt fine Betfair odds velkomstbonus som er på op til 3000 kr.
 
Vi kan kun på det varmeste anbefale dig, at du opretter dig i dag hos Betfair – det kan hurtigt blive tiden og den lille investering værd!
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport: Scor op til odds 12,00 på vinderen af FCM - BIF
næste artikel
Betfair tilbud: Odds 6,00 på sejr til FC Midtjylland i EL Playoffs