nyheder

Betfair tilbud: Odds 6,00 på sejr til FC Midtjylland i EL Playoffs

Torsdagen byder på ikke ét, ikke to men hele tre danske hold i Europa League 2016 playoffs. Dansk fodbold har med andre ord en sjældent gylden mulighed for, at få et uhørt stort antal hold videre i europæisk fodbold. Vi ser her nærmere på FC Midtjyllands opgør mod tyrkiske Osmanlispor. Til dette opgør tilbuder Betfair alle nye kunder stærke odds 6,00 på en dansk sejr. Læs meget mere herunder!
 

faa odds 6,00 paa sejr til fcm i europa league playoffs 2016 hos Betfair
© Betfair

 
Den spændende Europa League playoff kamp mellem FC Midtjylland og tyrkiske Osmanlispor kan ikke på forhånd siges, at have en ultimativ storfavorit – men alt taget i betragtning må danskerne dog betegnes som favoritter til, at tage første stik med en sejr på hjemmebane. FCM har fået en ganske fornuftig start på den nye Superligasæson og fremstår forstærke og fokuserede. Vores tro er da også, at FC Midtjylland til syvende og sidst vil trække sig sejrrigt ud af opgøret – og om en uge færdiggøre arbejdet på udebane i Tyrkiet.
 
Betfair har et fantastisk tilbud, hvor alle nye kunder kan score odds 6,00 hvis FC Midtjylland torsdag aften vinder over deres tyrkiske modstandere. Altså et vildt odds, som er tre gange højere end Betfairs normale odds på en FCM sejr, odds 2,00. Du kan læse meget mere om de forskellige bonustilbud hos Betfair og andre danske bookmakere i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dit Betfair odds boost på FCM Osmanlispor

  1. Opret din konto hos Betfair ved at klikke på billedet her i artiklen. Du bedes huske, at bruge promotionkoden ZFBJKE.
  2. Spil på FCM som vinder af opgøret.
  3. Scor odds 6,00 på resultatet!
  4. Vinder FC Midtjylland ikke opgøret, så fortvivl ikke. Betfair refunderer nemlig din indsats i form af en bonus.
  5. Husk at op til 100 kr. i indsats kvalificerer til dette odds boost!

 

Opret dig i dag med et flot velkomsttilbud

Betfair er verden over kendt som en pålidelig og alsidig bookmaker, hvor tingene simpelthen bare fungerer. Her i Danmark er bookmakeren ligeledes kendt for, at de har markedets absolut stærkeste velkomsttilbud, nemlig den helt vilde Betfair odds velkomstbonus som er på op til 3000 kr. Denne er tilgængelig for alle nye kunder!
 
Vi ønsker dig – og danske fodbold et STORT held og lykke!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 5,00 på sejr til FCK mod Apoel! Vind stort i dag
næste artikel
888Sport giver op til odds 18,00 på danske sejre i EL Playoff!