nyheder

Oddsjulegave: Betfair booster oddset på Leicester – Manchester United

Ole is at the wheel. Tidligere på sæsonen var det næppe noget, der gav anledning til smil hos mange Manchester United-fans eller noget, som der blev sat store betting bonusser på.
 
Men stille og roligt er Manchester United ved at være tilbage i den ende af tabellen, hvor de var fast inventar i mange år under Alex Ferguson.
 
Anden juledag byder dermed på et brag af en kamp, når Leicester og Manchester United tørner sammen i en direkte duel om andenpladsen i Premier League.
 

Betfair odds boost
© Betfair

 

Leicester – Manchester United odds statistik

Oddsstatistikken taler i den grad til Manchester Uniteds fordel. Selv i de år hvor Leicester har været med i toppen af Premier League. Her har en kamp mod Leicester nærmest været en fast garanti for point til Manchester United.
 
Mest interessant er nok, i forhold til det forhøjede odds fra Betfair, at de to klubber senest spillede 0-0 tilbage i 1997.
 
Ud af de seneste 10 indbyrdes opgør har Manchester United vundet de otte, mens de resterende to er endt uafgjort.
 
De seneste to Leicester-sejre over Manchester United kom med 5-3 i 2014 og 0-1 i 1998.
 

 

Leicester – Manchester United odds boost

Julekampene plejer at være noget, der nyder stor opmærksomhed hos både oddsere og fodboldfans generelt. I forbindelse med julebraget er Betfair ude med et odds boost på et særligt spil i kampen mellem Leicester og Manchester United.
 
Her har Betfair forhøjet oddset på, at der bliver scoret over 0,5 mål i kampen fra odds 1.01 til odds 2.00.
 
Bonussen er et alternativ til den traditionelle Betfair velkomstbonus og er rettet mod nye Betfair-spillere. Du kan få bonussen ved at gøre følgende:
 

  1. Tilmeld dig hos Betfair
  2. Brug Betfair promokoden: ZFBQAC ved din første indbetaling
  3. Placer et bet på over 0,5 mål i kampen mellem Leicester og Manchester United på op til 300 kr.
  4. Modtag gevinsten fra dit odds boost som et gratis spil

 

Bliver der scoret i kampen, så går dit bet hjem. Betfair indbetaler derefter din indsats kontant, mens din gevinst fra odds boostet udbetales i form af et gratis spil. Det gratis spil skal spilles til odds 1.50 indenfor 90 dage.
 
Vil du i stedet have den traditionelle Betfair velkomstbonus, så kan du lige nu få 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. Velkomstbonussen er her underlagt et gennemspilskrav på otte gange indskud og otte gange bonusbeløbet, der skal spilles til odds 1.95, hvilket skal være indfriet indenfor 90 dage.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn!: Få fem freebets til Boxing Day!
næste artikel
Bwin booster United - Wolverhampton: Se de høje odds her