nyheder

Få odds 5,00 på Manchester United sejr over Fenerbahce – hos Betfair!

Torsdag efter byder på højspændt intensitet i årets udgave af Europa League. På hjemmebane tager lettere vingeskudte Manchester United imod tyrkiske Fenerbahce i hvad der kan blive en direkte kamp om førstepladsen i gruppe A i turneringen. Hos Betfair kan alle nye kunder i forbindelse med kampen få utroligt flotte forhøjede odds på sejr til de store hjemmebanefavoritter fra England. Læs alt om kampen og tilbuddet lige her!!
 

faa odds 5,00 paa manchester united sejr over fenerbahce hos Betfair
© Betfair

 
Fenerbahce har hidtil gjort en absolut udmærket figur i Europa League – og tyrkerne kan da også med en sejr over Manchester United for alvor tillade sig, at begynde at drømme om europæisk fodbold også efter vinterpausen.
 
Hos modstanderen, hjemmeholdet fra Manchester er en sejr ligeledes særdeles vigtig, hvis man fortsat vil holde chancen for videre avancement i live. Et nederlag vil være intet mindre end en sportslig og økonomisk katastrofe for “de røde djævle”! Vi på redaktionen har da også trods alt størst fidus til, at de rødblusede “Manchurians” vil trække det længste strå mod deres tyrkiske modstander.
 
Derfor er det tilbud som Betfair kommer med til alle nye kunder også så meget desto bedre! Hvis du opretter dig som ny Betfair kunde via linket i billedet kan du nemlig få ABSOLUT godkendte odds 5,00 på en hjemmebanesejr. Efter vores bedste overbevisning er dette mere eller mindre at sidestille med “penge lige ned i lommen”. Læs alt om de forskellige odds bonusser på det danske marked i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du odds 5,00 hos Betfair

  1. Opret dig nu via billedet her i artiklen – husk at du skal bruge promotionkoden ZFBJNA!
  2. Placer herefter dit første odds væddemål på, at Manchester vinder opgøret!
  3. Når du som ventet vinder vil Betfair boost dine odds op til odds 5,00!
  4. Skulle du ikke være heldig – så får du endda din indsat retur i form af én bonus fra Betfair!

 

Scor kæmpe bonus som ny kunde hos Betfair

Når du opretter dig som ny Betfair kunde så kan du glæde dig over, at blive kunde hos en af verdens absolut mest pålidelige bookmakere, som samtidig har et enormt udvalg af SÆRDELES gode odds. Herudover tilbydes alle nye kunder den særdeles stærke Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Vi ønsker dig al held og lykke med dine odds væddemål hos Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver KÆMPE odds til alle nye kunder på FCK sejr over Silkeborg
næste artikel
Scor odds 5,00 på Brøndby sejr over AGF - hos BETFAIR!