nyheder

Betfair giver odds 4,00 på Manu sejr i morgen i Europe League!

Torsdag den 29. september byder på et sandt overflødighedshorn af kampe i Europa League. Klokken 21.05 tager engelske Manchester United hjemme på Old Trafford imod Zorya fra Ukraine i et opgør hvor de røde fra Manchester i allerhøjeste grad må regnes som storfavoritter. Derfor er vi glade for, at kunne præsentere et flot tilbud fra Betfair i forbindelse med kampen. Læs alt om opgøret – og kampagnen i artiklen herunder!
 

betfair giver odds 4,00 til alle nye kunder hvis manchester united vinder over zorya i Europa League
© Betfair

 
Det kan ikke påståes, at ”De Røde Djævle” er kommet godt fra start i sæsonens Europa League. I deres førsterunde-opgør måtte Manchester United således lide den tort, at tabe 1-0 til Feyenoord på sidstnævntes hjemmebane i Holland. Derfor er der pres på de højtbetalte stjerne før torsdagens opgør mod den Ukrainske ligas øjeblikkelige nummer 2. Traditionsklubben fra Manchester har gjort en nogenlunde fornuftig figur i deres hjemlige Premier League, uden dog for alvor at imponere eller blande sig i den absolutte top.
 
Den ukrainske modstander er kommet anderledes godt fra start i sæsonen og har således blot tabt ét af sine hidtidige ni opgør i den Ukrainske Pari-Match League. At ukrainerne samtidig fik 1-1 mod Fenerbahce i deres første Europa League opgør i sæsonen kan være med til, at give holdet blot på tanden og troen på, at de kan skabe noget stort i dette års Europa League.
 
Vi tror dog trods alt, at Manchester United vil leve op til favoritværdigheden og uden de store problemer trække sig sejrrigt fra dette opgør. Hos Betfair kan du som ny kunde lige nu få et aldeles glimrende odds boost på en sejr til netop hjemmebanefavoritterne fra Manchester.
 
Opretter du en konto hos Betfair og spiller på, at Manchester hiver en sejr i hus, ja så får du fra Betfair odds 4,00. Et virkelig flot odds på det resultat der utvivlsomt må regnes som et af de mest sandsynlige i indeværende Europa League runder OVERHOVEDET.
 

Sådan får du odds 4,00 på MU sejr hos Betfair:

  1. Opret din Betfair konto via billedet du ser ovenfor. Du skal huske, at bruge promokoden ZFBJMF for at være kvalificeret til kampagnen.
  2. Spil så på, at Manchester United vinder kampen – du skal blot spille til det normale odds.
  3. Når du som forventet vinder vil Betfair booste dine odds op til fantastiske 4,00!
  4. Vinder de ukrainske underdogs, så får du endda din indsats retur som en bonus!

 

Opret din Betfair konto i dag og få vanvittig bonus!

Der er ingen andre bookmakere på det danske marked som kan matche den velkomstpakke Betfair tilbyder alle deres nye kunder. Udover ovenstående flotte tilbud kan du som ny kunde nemlig modtage den gennemført flotte Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Dette er helt uden sammenligning den bedste velkomstbonus på det danske marked. Du kan selv skaffe dig et overblik over alle danske bookmakeres bonusser ved at læse vores store odds velkomstbonus sammenligning.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få 100 kr. gratis til CL hos Unibet!
næste artikel
TILBUD: Få odds 6,00 på sejr til Danmark over Montenegro hos 888Sport!