nyheder

FCK-AGF – scor odds 6,00 på FCK sejr hos Betfair!

Lørdag eftermiddag byder på ét af de helt store derbyer i dansk fodbold. Det er to ærkerivaler af rang der i Parken tørner sammen når Superligaens førerhold på hjemmebane tager imod AGF i et traditionsopgør af rang. Der er stort set altid garanti for spænding og højspændt atmosfære når disse to klubber mødes på grønsværen. Samtidig kan vi løfte sløret for et fantastisk tilbud til nye kunder hos en af Danmarks bedste bookmakere. Læs meget mere om kampen og det flotte tilbud lige her!
 
Uanset hvordan den til enhver tid eksisterende stilling i Superligaen er ligger ét fast: Når FCK og AGF møder hinanden kaldes der til mandfolkefight – ingen af de to hold ønsker at tabe til deres ærkerival, der er både vigtige point og ære på spil på Parkens græstæppe lørdag eftermiddag!
 
De regerende danske mestre fra FC København har på det seneste præsteret ganske fornuftigt, både i den hjemlige Superliga – men så sandelig også i det nyligt påbegyndte Champions League gruppespil. Mesterholdet formåede som bekendt at rejse fra Porto med ét flot point efter en højspændt 1-1 affære. Udover holdets nylige 2-2 resultat på udebane mod Randers FC kan man da også med sikkerhed sige, at det (igen) ser ud til, at være FCK´s sæson!
 
Modstanderen fra AGF har i sæsonopstarten oplevet lidt flere bump på vejen – holdet har således både vundet 3-1 og FCN & tabt til Brøndby på hjemmebane med historiske 0-7. Senest fik AGF via flot spil et absolut godkendt 1-1 resultat mod FCM – så måske er udviklingen ved at vende for den Aarhusianske traditionsklub?
 

scor odds 6,00 paa fck sejr over agf i superligaen
© Betfair

 
Vi mener dog, at FC København trods alt vil vise sig, at være en for stor mundfuld for AGF – og derfor vil et spil på hjemmesejr være vores anbefaling til dig. Derfor er vi også glade for, at kunne løfte sløret for det flotte tilbud som Betfair kører med til alle som opretter sig via billedet her i artiklen:
 
Spiller du på, at FCK tager sejren, ja så får du pengene seks gange igen – altså får du dette meget sandsynlige resultat til flotte odds 6,00! Betfair har altid et væld af gode tilbud til nye kunder – det samme har de andre danske bookmakere. Bliv meget klogere ved at læse vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du FCK odds boost hos Betfair

  1. Opret din konto i dag ved at klikke på billedet her i artiklen.
  2. For at sikre, at du er kvalificeret til denne kampagne bedes du benytte promotionkoden ZFBJLY!
  3. Spil herefter på FCK sejr til de normale odds.
  4. Hvis hjemmeholdet som forventet vinder får du gevinsten udbetalt med odds 6,00.
  5. Trækker AGF det længste strå, så får du endda hele din indsats retur som en bonus fra Betfair!

 

Få en fantastisk start hos Betfair med uovertruffen stor bonus

Hos Betfair vil de gerne gøre det nemt at vælge dem som foretrukken bookmaker. Dette gør de med en odds-løsning som fungerer utrolig godt, med flotte kampagner for alle kunder og ikke mindst med den helt igennem solide Betfair odds velkomstbonus som kan give dig op til 3000 kr. at komme i gang på, i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto.
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport giver odds 11,00 på vinderen af Arsenal - Chelsea!
næste artikel
Spil uden risiko hos Bet365 på FCK mod Brugge