nyheder

Få odds 10,00 på Portugal Wales – EM 2016

Betfair byder i dén grad op til dans i forbindelse med den første af de to spændende EM Semifinaler og de tilbyder derfor i den forbindelse endog særdeles fornuftigt førhøjede odds på kampen mellem Wales og Portugal – et møde mellem en gammel og en ny fodboldstormagt i Europa og verden. Læs meget mere herunder om hvordan du får dit Betfair odds boost på EM i fodbold 2016!
 

faa betfair odds boost paa em 2016 semifinalen mellem wales og portugal
© Betfair

 
Portugal har potentialet til, at levere noget stort ved denne slutrunde – men modstanderen fra Walen har i allerhøjeste grad planer om, at sætte en stopper for Ronaldo & Co. Gareth Bale og hans holdkammerater har spillet over evne i løbet af denne turnering og det er en af de største overraskelser i moderne fodboldhistorie, at vi ser Wales i en EM semifinale. Derfor er der lagt op til et opgør af de helt store når de to fodboldnationer onsdag tørner ud imod hinanden i EM 2016 semifinalen onsdag den 6. juli 2016!
 
Hos Betfair tilbyder de her og nu alle nye kunder et helt igennem fantastisk odds boost på spil i forbindelse med netop denne kamp – og du kan således score helt op til odds 10,00 på dit vinderspil på kampen – der er derfor ikke nogen grund til, at du ikke opretter dig som kunde hos Betfair i dag!
 

Sådan får du odds boost hos Betfair:

  1. Opret din konto i dag via billedet ovenfor – husk, at du skal bruge promotionkoden ZFBJIV!
  2. Placer dit væddemål!
  3. Vind stort!

 

Opret dig i dag og få endnu mere bonus!

Betfair er en af Danmarks allermest populære bookmakere – og dette er naturligvis ikke uden grund! Udover at de tilbyder et enormt udvalg af forskellige odds så kan du også lad dig forkæle med den uovertuffent flotte Betfair odds velkomstbonus som er på helt op ti 3000 kr. Denne kan du få i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto. Du kan altså virkelig score mange penge hos Betfair!
 
Ledte du efter odds bonus på EM 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair: Få fantastiske odds på mål til Island mod Frankrig NU!
næste artikel
Få odds 8,00 på sejr til Tyskland i EM 2016 semifinalen hos Betfair!