nyheder

Betfair tilbyder op til odds 8,00 på vinderen af Randers – Aab

Når Randers FC søndag den 24. juli tager imod Aab på hjemmebane er det to hold der ikke præcist er kommet helt optimalt i gang med sæsonen der mødes. Begge de to hold formåede i deres første runde opgør kun, at hive et uafgjort resultat hjem. Det skal dog medtages i regnestykket, at Randers på udebane mod forstærke FC Midtjylland formåede at score to gange, mens Aab mod oprykkerne fra Horsens blot kunne mønstre et uafgjort resultat. Denne kamp kan ende som både fugl og fisk – og det er svært at spå om, hvem der vil trække sig ud af opgøret med tre point ekstra på kontoen. Et står fast: Hos Betfair kan du igen få odds boost på dit bet på vinderen af opgøret – uanset hvem af de to hold du hælder til. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne i denne artikel.
 

betfair odds boost paa randers aab i superligaen 2016
© Betfair

 
Der er dømt jysk nyklassiker når Randers tager imod Aab. De to hold har traditionelt set scoret mange mål i deres indbyrdes opgør, og det er da også vores håb, at dette bliver tilfældet i søndagens Superliga opgør mellem de to mandskaber.
 
Randers må, grundet deres hjemmebanefordel regnes som svage favoritter til, at tage sejren – men gæsterne fra det nordjyske kan så afgjort også ende med, at tage sejren. Hos kvalitetsbookmakeren Betfair tilbyder de i forbindelse med dette opgør, at alle nye kunder kan få et virkelig stort odds boost på deres første bet på vinderen. Hvis du tror at Randers tager ”stikket hjem”, så giver det flotte odds 7,00 – en sejr til gæsterne fra Aab derimod vil udløse endnu mere flotte odds 8,00 . Uanset hvem du tror på, har du altså mulighed for virkelig at vinde store penge som ny kunde hos Betfair. Læs vores store odds bonus sammenligning for at finde de bedste tilbud fra de danske bookmakere
 

Sådan gør du

  1. Opret din Betfair konto i dag. Klik på billedet ovenfor. Husk endelig, at du skal bruge promotion koden ZFBJJI for at kvalificere til dette tilbud.
  2. Spil herefter på vinderen af kampen til de ordinære odds der findes hos Betfair!
  3. Hvis du vinder booster Betfair dit odds op til de tidligere nævnte vanvittige odds.
  4. Skulle uheldet ramme – og du dermed tabe, så fortvivl ikke. Betfair refunderer din indsats som en bonus!

 

Betfair bonus til alle nye kunder!

På det danske marked for odds bookmakere skiller Betfair sig i allerhøjeste grad ud. De har nemlig et velkomsttilbud som ligger niveauer over de øvrige bookmakeres. Hos denne bookmaker kan du få den fantastiske Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Det er en vanvittigt høj bonus – særligt på det danske marked!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 5,00 på FCK sejr mod Esbjerg!
næste artikel
Betfair optakt til ASTRA Vs FC KØBENHAVN