nyheder

Betfair giver kæmpe odds 6,00 på sejr til SønderjyskE i EL kvalifikationen 2016

Torsdag den 14. juli 2016 byder på ikke bare et men hele tre danske hold i aktion i Europa League kvalifikationen. I denne artikel ser vi nærmere på SønderjyskE´s opgør mod norske Strømgodset som godt kan vise sig, at blive lidt af en spændende affære for sidste sæsons overraskende nummer to i den hjemlige Superliga. Vi har også set på et fantastisk tilbud som Betfair giver alle nye kunder hvis du placerer et odds væddemål på, at SønderjyskE trækker sig sejrrigt ud af opgøret. Har du held med dit væddemål, ja så får du et helt igennem flot odds boost hos Betfair. Læs meget mere om kampen og kampagnen herunder!
 

faa vilde odds 6,00 paa sejr til soenderjyske mod stromgodset i el kvalifikation 2016 hos Betfair


© Betfair

 
SønderjyskE gjorde i den grad god figur i sidste sæsons Superliga og nu skal det i dén grad blive spændende at se, om det unge mandskab kan fortsætte de gode takter ude i Europa. Torsdag aften hedder modstanderen Strømgodset, et solidt norsk hold som er placeret markant bedre på UEFAs rangliste end SønderjyskE er. Mens SønderjyskE ligger placeret som nummer 350, så befinder torsdagens modstander fra Strømgodset sig et godt stykke længere fremme som nummer 184.
 
Det ser med andre ord på papiret ud til, at blive en vanskelig opgave for SønderjyskE. Dog viste sidste sæson, at holdet er i stand til, at spille lige op med selv de bedste hold i den danske Superliga – da de på fornem vis endte som nummer to i ligaen, kun overgået af det suveræne mesterhold fra FC København.
 
Vi har stor tiltro til SønderjyskE og placerer derfor vores spareskillinger på en sejr til dem torsdag aften!
 
Hos Betfair holder de som altid fanen højt og tilbyder ALLE nye kunder et helt igennem fantastisk odds boost på kampen. Hvis du spiller på, at SønderjyskE vinder opgøret, ja så kvitterer Betfair med flotte odds 6,00 – et helt vanvtittigt godt odds på et sådant resultat. Læs meget mere om både Betfair og de andre danske bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan opnår du dit odds boost på SønderjyskE

  1. Opret din konto i dag ved at klikke på billedet ovenfor – husk at du skal bruge promotionkoden ZFBJJA
  2. Placer dit væddemål på SønderjyskE som sejrherrer!
  3. Få dit gavmilde odds boost på hele odds 6,00

Kæmpe Betfair bonus til nye spillere!

Når du opretter din nye konto hos Betfair er du garanteret nogle af markedets absolut bedste odds – og en teknisk platform som bare virker 100% som den skal. At du ovenikøbet også kan få den helt vilde Betfair odds velkomstbonus på op til 3000 kr i forbindelse med din første indbetaling gør jo på ingen måde glæden mindre! Vi ønsker dig held og lykke med dine odds væddemål hos Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbyder: Få odds 4,00 på sejr til FCK i Europa League kvalifikationen!
næste artikel
Få stor Betfair mål bonus på Superliga premieren 2016