nyheder

Betfair booster oddset på over 0.5 mål i Tottenham – Arsenal

Tottenham møder i weekenden Arsenal i et vaskeægte North London Derby. Betfair har fundet en fremragende alternativ odds bonus frem, der lige nu booster oddset til hele 2.00, hvis der falder mål i kampen – og er det ikke ganske sandsynligt? Læs med her, for at finde ud af hvordan du kan få boostet dit odds til kampen.
 

tottenham - arsenal betfair oddsboost
© Betfair

 

Sådan får du odds boost med Betfair

Hvis du gerne vil have muligheden på at spille med odds 2.00 på over 0,5 mål i derbyet mellem Tottenham og Arsenal, skal du først oprette dig som kunde hos Betfair. Denne bookmaker kampagne er nemlig kun tilgængelig for nye spillere hos Betfair, og derfor skal du altså først oprette dig. Du skal spille maks 300 kr. på over 0.5 mål for at kvalificiere dig til bonussen, og du skal bruge bonuskoden, der står herunder:
 

  1. Klik dig ind på Betfair – du finder link her på siden
  2. Opret dig som ny kunde
  3. Benyt dig af bonuskoden ZFBK1B
  4. Spil maks 300 kr. på over 0,5 mål i kampen mellem Tottenham og Arsenal
  5. Hvis bettet går hjem, så får du udbetalt din indsats kontant
  6. Eventuel gevinst bliver udbetalt som et gratis spil
  7. Dit gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal bruges på min. odds 1.50

 
Vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder for kunder over 18 år i Danmark. Spil der er placeret med en bonus kan ikke blive kvalificeret til denne bonus.
 

 

Tottenham har fået en rigtig god start

Jose Mourinhos gutter er kommet stærkt tilbage efter et hårdt åbningsnederlag mod Everton i første runde, og kan lige nu se sig selv ligge nummer et i Premier League. Tottenham er ligeledes ubesejret i deres sidste seks kampe, hvor de har vundet fem gange og fået en uafgjort i perioden. Ludogorets, Manchester City, West Brom og Brighton er alle blevet besejret af Spurs i de seneste uger, hvor det bulgarske hold altså tabte to gange. Arsenal har sikret sig tre sejre fra deres sidste seks opgør, men har spillet uafgjort ved en lejlighed og tabt to gange. De seneste fire resultater for Artetas mandskab lover ikke godt forud for en vanskelig derbykamp, ​​da Arsenal er uden sejr i deres seneste tre ligakampe, hvor de tabte mod Wolves og Aston Villa, og fik uafjort mod Leeds.
 
Værterne kommer til at spille uden forsvarsspiller Toby Alderweireld i weekenden på grund af skade, mens midtbanespilleren Eric Lamela også er ude med småskavanker, hvilket betyder, at han næppe kommer til at spille i weekendens North London derby. Desværre for Arsenal er Thomas Partey, Gabriel Martinelli og Sead Kolasinac dømt ude af søndagens sammenstød med skader, mens Nicolas Pepe er suspenderet. Der er også skavanker hos David Luiz, Calum Chambers og Pablo Villar, der gør alle tre usikre på deres tilstedeværelse søndag.
 
Hvis du hellere vil spille med en klassisk velkomstbonus, så kan du tjekke denne Betfair velkomstbonus, hvor du kan få 100% på din første indbetaling på maks 1000 kr. Det er altså heller ikke dårligt!
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Bwin odds: Danmark er storfavoritter i åbningskampen
næste artikel
Scor et freebet fra ComeOn på FCM – Liverpool