nyheder

Betfair.dk: Næste topkamp – United vs. Arsenal med bonus!

Der har været stor omtale af begge klubber på det sidste. For klubbens fans dog ikke kun sportsligt. United er de sidste tre kampe uden sejr i Premier League og ifølge de engelske medier har der været kæmpe ballade mellem træner Jose Mourinho og midtbane motor Paul Pogba efter uafgjort i sidste weekend md Southampton. På modsat side Arsenal som ren sportslig spiller på et højniveau. Sidste nederlag er tilbage i midten af august da man tabte mod FC Chelsea. Udenfor banen er der dog stor spørgsmålstegn spillerne Özil og Ramsey som begge ikke er i varmen mere hos træneren Unai Emery.
 
Betfair giver dig i kampens anledning mellem disse to storklubber en dejlig odds bonus. Få din bonus med forhøjede odds hvis der bliver scoret mål mellem FC Arsenal og Manchester United på onsdag d. 5. december på Old Trafford!
 

Bonus betfair odds United vs. Arsenal
© Betfair

 

Stor omtale ikke kun sportsligt

Begge hold har skulle arbejde hårdt i de sidste uger og nu gælder det om at få de næste point med hjem. Uden tvivl er det store hold der møde op mod hinanden og der er nok ikke mange fodboldfans der vil misse denne kamp. Hos betfair har du i denne kamps anledning mulighed for at få en rigtig dejlig bonus. Som ny kunde har du chancen for at få stor glæde af en betfair bonus der giver ekstra høj gevinst hvis der bliver scoret i denne kamp. Alle nye kunder har mulighed for at få odds på hele 6.0 hvis der bliver scoret i denne kamp.

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ6E
  • Spil på et mål til at blive scoret i kampen mellem Man Utd og Arsenal
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

 
En utrolig god bet bonus der venter alle nye kunder der opretter hos betfair. Der ikke mange ting der holder en væk fra at starte betting oplevelsen hos betfair.dk. Spil på at der bliver scoret i denne kamp og gå hjem en ekstra gevinst! HUSK: Maks. 50 DKK vil kvalificere sig til kampagnen du kan godt spille for mere men kun de 50 DKK tæller med til de forhøjede odds. Bliver der scoret, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Efterfølgende bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres men en min. odds 1.5.idenfor 90 dage!
 

Er du på jagt efter startbonus?

Nævnte tilbud gælder alle nye kunder hos betfair kan dog ikke lade sig kombinere med andre tilbud som f.eks. startbonus eller velkomstbonus. Dette følger med at nogle kunder ikke ønsker dette tilbud og hellere ser på en startbonus tilbud. Betfair har en utrolig god velkomstbonus der giver dig mulighed for at score op til 1000 DKK! Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Husk dog at du ikke kan bruge tilbuddet om de forhøjede odds nævnt længere oppe i teksten. Alt efter hvad du vælger ønsker vi en rigtig god betting oplevelse hos betfair.dk!
Sign-up her! Bonus detaljer

forrige artikel
888sport tilbud: Spil og vind stort på Manchester United vs. FC Arsenal
næste artikel
Mr. Green: Er du klar til FC København mod Bordeaux?