nyheder

Betfair.dk: Kan FC Barcelona slå Villareal?

Spil på La Liga og få en dejlig betfair bonus som alle nye kunder kan gavne af hvis de spiller på kommende FC Barcelona kamp. Tilbuddet går ud på forhøjede odds hvis den nye spanske mester, FC Barcelona slår Villareal. Som ny kunde hos Betfair kan du dermed score en odds bonus på hele 8.0 fremfor de alm. odds som pt. ligger langt under 1.50! Hvis du ikke allerede har oprette bruger hos Betfair kan vi blot anbefale at du ser nærmere på vores side hvor vi sammenligner alle odds bonusser og giver et grundigt og kvalificeret overblik over alle bookmaker i Danmark. Hvad venter du på?
 

Odds bonus Betfair Barcelona vs. Villareal
© Betfair

 

Odds bonus til de spanske mester

Selvom Barcelona allerde er kåret som ny spansk mester har du stadig mulighed for at øge spændingen til de resterende kampe. Opret dig som ny bruger hos Betfair og spil på at FC Barcelona slår Villareal. Selvom hjemmeholdet kun fik et uafgjort i El Clasico er kun få der tror på at Villareal kan vinde på Camp Nou. Det er meget nemt at deltage og hvis du ikke har oprettet bruger er der ingen grund til at du ikke prøver med det samme! Hvad venter du på?
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1W og spil på sejr til FC Barcelona mod Villareal
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

1000 DKK som velkomstbonus

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Unibet.dk: Profit Boost og Free Bet på Fodbold
næste artikel
Betfair.dk: Hvem vinder DBU pokalen? Spil Brøndby vs. Silkeborg