nyheder

Betfair.dk: Fortsætter Salah showet?

Om ikke længe møder FC Liverpool og AS Roma op mod hinanden når det gælder semifinalen i UEFA Champions League! Begge hold er nok lidt af en overraskelse dog uden tvivl har både Liverpool og Roma massevis af kvalitet på banen. Hos betfair har du i denne kamps anledning mulighed for at score dejlig forhøjede odds på en sejr til hjemmeholdet, Liverpool, på Anfield Road. Bookmakeren som er kendt for at give fantastiske odds til udvalgte kamp har i denne omgang valgt af give odds på 9.0 til alle nye kunder der opretter og spiller deres første væddemål på en sejr til Liverpool! Vi har allerede flere gange nævnte denne betfair bonus og kan kun anbefale på ny. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger hos betfair giver det absolut mening at se på dette tilbud. Overvejer om betfair passer til dine behov, giver det i hvert fald god mening at se på vores betting bonus sammenligning her på siden!
 

Betfair odds bonus Liverpool vs Roma
© Betfair

 

 

Hvem kan stoppe Mohamed Salah?

Fodbolden skriver det sjoveste historier. Hvem havde kunne tænke sig at Mohammed Salah tidligere spiller af AS Roma og nuværende målkonge i Liverpool bliver kåret til årets spiller i Premier League? En næsten utrolig historie og uden tvivl vil Roma gør alt for at stoppe Salah! Hos betfair har du som ny kunde mulighed for at score odds 9.0 hvis du opretter dig som ny kunde og spiller dit første væddemål på en sejr til Liverpool mod Roma! Liverpool som har præsenteret sig i rigtig god form på hjemmebane er tvunget til at vinde mod Roma for at holde drømmen i live for at komme til finalen! Tror du på Salah og Liverpool? Spil på en sejr til Liverpool i UEFA Champions League semifinalen mod Roma!
 
Vi har nævnt disse tilbud allerede flere gange før og kan med god sammenvittig anbefale disse. Det er meget nemt at deltage og i denne anledning er udfaldet af kampen næsten klar på forhånd. Hvad venter du på?
 
 
Sådan modtager du din bonus:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1M og spil på sejr til Liverpool mod Roma
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Liverpool, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

På jagt efter en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Bwin.dk: Vinder Real Madrid mod FC Bayern?
næste artikel
888sport.dk: Spil på semifinalen og vind iPhone X!