nyheder

Betfair odds tilbud! Spil på Liverpool vs. City!

Påsken er overstået og vi kan se frem mod en uge med massevis af topfodbold! UEFA Champions League starter med de første kampe i kvartfinalerne og vi kan glæde os til et brag af fantastiske fodboldkampe. Som stor af den britiske fodbold ser vi selvfølgelig frem til opgøret mellem de to storklubber Liverpool og City! Igen mindre en Jürgen Klopp og Pep Guardiola møder op mod hinanden og vi glæder os til et brag af fodboldkamp! Hos en af vores foretrukkende bookmaker har du i denne omgang chancen for at få forhøjede odds til nævnte kamp. Spil med din betfair bonus og glæd dig over forhøjede odds til begge hold! Du har mulighed for at satse på enten Liverpool eller City – tror du på at Liverpool vinder modtager du odds på 15.0 – tror du på modstanderen fra Manchester kan du gavne af en odds på 13.0!
 

betfair bonus CL Liverpool vs. City
© Betfair

 
Tilbuddet gælder desværre kun nye kunder, dette er dog i den grad interesant at du burde oprette ny bruger ikke mindst hvis du alligevel har overvejet at prøve ny bruger. Det giver i hvert fald god mening at se på vores betting bonus sammenligning her på siden! Vi vil dog længere nede i teksten se på hvordan og hvorledes du kan bruge nævnte odds tilbud!
 

 

Det er nemt at deltage i kampagnen

Som nævnt før gælder tilbuddet kun nye kunder hos betfair. Dette er dog ingen grund til at droppe kampagnen med det samme. Hvis du har overvejet at oprette bruger hos betfair giver du god mening at starte med nævnte tilbud. Tilbuddet er seværdigt fordi du kan gavne af forhøjede til både Liverpool og City – derudover kan vi varmt anbefale betfair som bookmaker. Betfair er kendt for gode odds, mange tilbud og kampanger og et kæmpe sportsmarked.
 
Sådan deltager du:

  • Opret en Betfair-konto med promokoden ZFBJZV
  • Placér et singlespil på en sejr til enten Liverpool eller City på kampodds-markedet til det forhøjede odds.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Spil placeret på spillebørsen eller som en del af et multispil kvalificerer sig ikke til kampagnen
  • Vinder du dit spil, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto efter kampens afgørelse.
  • Du modtager derefter gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer efter kampens afgørelse.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Hvis du heller er på udgik efter en dejlig velkomstbonus fremfor de forhøjede odds har vi rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Topbrag på tirsdag! Odds tilbud - Juventus vs. Real!
næste artikel
CL hos bwin.dk! FC Barcelona vs. AS Roma