nyheder

Betfair.dk: Odds 8.0 hvis Manchester United slår Anderlecht

De røde djævle kæmper i Europa League om anerkendelse og er helt klar favorit hvis man spørger fodbold eksperterne i Europa. Kan Zlatans mandskab holde stand til presset oh hente Europa League titlen hjem til Old Trafford? Hos betfair.dk kan du tage chancen og få forhøjede odds hvis titelfavoritten fra Manchester United slår Anderlecht på udebane.

 
Betfair som er efterhånden har vist sig som en bookmaker der lancerer mange gode kampganer som næsten er for gode til at være bekendt. Her på siden har vi allerede nævnt en del og der kommer altid nye i rimelig kort afstand. Betfair er uden tvivl en bookmaker der gør meget for at holde deres kunder aktive og glade.

 

Betfair odds Manchester Anderlecht
© Betfair

 

Forhøjede til alle nye spillere

Forhøjede odds er nok den kampagne som man burde se mest på hvis man som bruger er på udgik efter en ny bookmaker. Tilbuddet er decideret for nye spillere og giver fantastisk høje odds på udvalgte kampe. I dette tilfælde kan du få hele odds på 8.0 hvis Manchester United vinder mod Anderlecht i Europa League. Ellers giver de fleste andre bookmaker en odds på omkring 1.90 hvis udeholdet vinder, hos betfair får du odds på 8.0.
 

 

Sådan gør du:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJRS og spil på en sejr til Manchester United i Europa League kampen mod Anderlecht (maks. 100 kr. tilladt)
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 21:05 d. 13/04/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Kan Manchester United vinde mod Anderlecht, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bookmaker bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Betfair har dog udover nævnte kampgane en dejlig velkomstbonus som godt kan ses. Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACD og betfair giver dig op til 2000 DKK som Betfair bonus. Mange gode kampagner og tilbud som overfor nævnte er med til at Betfair har etableret sig som en hovedaktør på det danske marked. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2000 DKK.

 

forrige artikel
Nordicbet: Gratis livebet hver uge
næste artikel
Bwin Superliga tilbud! 250 DKK ekstra boost på din gevinst