nyheder

Betfair: Spil på New Firm – odds på op til 14.0

Der har ikke været tvivl om, at FCK ville blive mestre i denne sæson, og i sidste runde mod FC Nordsjælland lykkedes det endelig Ståle Solbakkens mandskab at sikre guldet for alvor. Dermed har hjemmeholdet reelt ikke mere at spille for i Superligaen, men der er ingen tvivl om, at FCK alligevel vil møde topmotiverede op til kommende kamp mod Brøndby IF. Klubben kan nemlig slutte sæsonen ubesejret og det vil være en historisk sag, som uden tvivl er det af målene for mestrene i denne Superliga sæson.

 
Det betyder formentlig også, at Ståle Solbakken ikke kommer til at skifte særlig meget ud i sin foretrukne startopstilling. På modsatside er sølvet i hus, og pokalfinalen blev sikret i sidste uge. Efterfølgende spillede man dårligt mod FC Midtjylland er har del at betale tilbage for deres fans. Efter sidste indsats som kun var nok til et nederlag mod FCM er der ikke nogen tvivl om, at udeholdet er sultne efter at revanchere sig, og det bliver med sikkerhed et Brøndby-mandskab i en helt anden opstilling og med en helt anden tænding, man får at se mod FC København. Rammerne er lagt og vi ser med spænding på kampen mellem FC København og Brøndby IF i denne weekend.

 

Betfair Superliga tilbud FCK vs Brøndby © Betfair

 
Hos Betfair for du en odds bonus på fantastiske 7.0 hvis FC København vinder mod Brøndby IF og for hele 14.0 hvis udeholdet kan vinde og sikre sig titlen som derby vinder. Gå ikke glip af denne betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje meget længe.

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJSQ.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på en sejr til enten FC København eller Brøndby IF i denne Superliga runde. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder dit hold overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bookmaker bonus.

Hvad venter du på? Opret i dag og score kassen hos betfair.
 

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker. Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.
 

forrige artikel
Melodie Grand Prix 2017 - forhøjede odds hos 888sport.dk
næste artikel
Bet365: Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb